Λοιπον, ειπα να μη μιλησω αλλα θα μιλησω. Τελιδη, πρόσεξε τι λες για τον ελληνικο στρατο.Γιατί δεν ξέρεις. Κι αυτα που λες οτι δεν εχω περασει ουτε εξω απο στρατοπεδο, πλανάσε πλάνη οικτρά, διοτι τον στρατο τον ζω τα τελευταια 23 χρονια μεσω του πατερα μου, ο οποιος ειναι συνταγματαρχης πυροβολικου. Πες με και βυσμα αμα θελεις, πιστεψε με δεν με ενδιαφέρει. Και αυτα που λες οτι ειναι σε ετοιμοτητα μονο η αεροπορια και το ναυτικο τα βλεπω και μου ανεβαινει κατακορυφα η πιεση, αμα δεν ξερεις φιλε μου καποια πραγματα μη σχολιάζεις. Και δεν ειναι ο καθε ανωτατος αξιωματικος που πουλαει μοστρα και φιγουρα στον καθε φανταρο, αλλα κατι κ@υλωμενοι λοχαγοι που δεν τους καθεται η γκομενα τους και ξεσπανε στους φανταρους. Και που κανουν λευκη απεργια οι ταξιαρχοι καλα κανουν φιλε, και καλα κανουν και τα θελουν ολα δικα τους. Πολυ απλα εχουν απαιτησεις για την δουλεια που βγαζουν την οποια εσυ κι ο καθενας στη θεση σου αγνοουν. Εγω ομως που ζω απο τον στρατο 23 χρονια τωρα ασε με να εχω πολλους παραπανω λογους, απο καποιον ο οποιος ηρθε στην Ελλαδα κι εκανε 6μηνη θητεια μονο και μονο για να επαναπατριστει. Και για να χουμε καλο ρωτημα που υπηρετησες φιλε και στα πανε αυτα τα πραγματα?
Και κατι ακομα. Ποιος το πε οτι δεν εχουν τα κοτσια να κανουν παλι μια χουντα για να ερθει επιτελους το μπ%ρδελο που ζουμε στα ισα του? Ξερεις ποιο ειναι το προβλημα? Το πολιτικο συστημα που εχουμε μεχρι σημερα και το οποιο δεν αφηνει κανενα ενστολο επαγγελμα να κανει την δουλεια του οπως πρεπει. Αντι αυτου επεμβαινουν οπου να ναι και ξεσκιζουν τα παντα για να κανει το ονομα του ο καθε τελευταιος βουλευτης, που δεν εχει οραμα και ορεξη να προσφερει κατι σε αυτη την πολυπαθη χωρα, παρα μονο πως θα γεμισει την κοιλια του και απο που θα κοψει λεφτα για να μην τα δινει και να τα τρωει εκεινος και τα τρσεγγονα του, και παει λεγοντας η ιστορια. Μαθετε πρωτα 5 πραγματα και μιλήστε μετα, ή αν δεν μπορειτε και δεν θελετε να μαθετε τιποτα και να σας πασαρουν οτι να ναι τοτε απλα ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 09-02-10 στις 16:53.
Αιτία: Πιο χαμηλοί τόνοι...
|