Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-02-10, 20:04
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλά και φίλος μου που ΚΑΠΟΤΕ είχε 1000αρι golf τώρα έχει 1800αρι με δηλωμένη άδεια! αν τα σκας όλα γίνονται "NOMIMA". Toν νόμο τον είδες κανονικά δεν δηλώνονται, εχω ρωτήσει κιόλας δεν μιλάω θεωρητικά. Για να φανταστείς τι παιζει αν πας στο υπουργείο με τον νόμιμο τρόπο να δηλώσεις κανονικα πχ 4E-FTE σε starlet 2E σου λένε την άδεια την παίρνεις σε 4-5 εργάσιμες. Πας έξω σε κάτι σπιτάκια με κεραμιδάκια απάνω που είναι κάτι μηχανολόγοι, σκας κανά ψιλό και την επόμενη πας και τα παίρνεις όλα ετοιμα! εγω το 2002 είχα σκάσει 260 ευρώ, μας έκαναν και έκπτωση επειδή είμασταν 2 starlet GT μαζί, κανονικά ήταν πάνω από 280 η ταρίφα. Και αυτό γιατί εκει στα κάνουν όλα σε μια μέρα, ενώ αν πας εσύ πρέπει να βγάλεις χαρτί από μηχανολόγο, χαρτόσημα, το ενα το αλλο και την παίρνεις και μετά από 4-5 μέρες! δεν γλιτωνεις όμως να πας κτεο ελληνικού για να πάρεις το χαρτι έγγρισης τύπου του καταλύτη σου για την μετατροπή αυτή. Εκει δεν σκας τίποτα, αν έχει γίνει η μετατροπή 10 λεπτα κάνεις. Αν όχι δεν ξέρω τι κάνουν...
Απάντηση με παράθεση