Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
φιλε πηγαινε στο συνεργαζομενο μας Κωστα Κιουπη να σου αλλαξει ρουλεμαν και να στο κανει καινουργιο αλλά αν θελεις μπορω να σου φερω AC Compressor με 190ε.
|
H μία λύση είναι αυτή που σου πρότεινε ο Φάνης με πολύ χαμηλότερο κόστος αυτού που σου ζητάνε στην αντιπροσωπεία.
Από την άλλη, νομίζω ότι μεγάλο ρόλο παίζει σε ποια αντιπροσωπεία θα πέσεις... Στην αντ/πεία της Πάτρας μου έχουν αλλάξει την κλειδαριά της 5ης πόρτας στην εγγύηση μετά από 4 χρόνια. Δε νομίζω να έίναι μηχανικό μέρος αυτό, παρ' όλα αυτά αλλάχτηκε χωρίς καμία χρέωση. Το ίδιο συνέβει και σε φίλο μου για το ίδιο ανταλλακτικό λίγο πριν το Corolla του κλείσει τα 6 χρόνια!!! Στον ranger αλλάξανε τη βάση του καθίσματος του οδηγού (νομίζω) μετά την τριετία στην εγγύηση. Ούτε αυτό είναι μηχανικό μέρος... Εάν δηλαδή εμένα μου χαλάσει (χτύπα ξύλο) κάποια στιγμή το κομπρεσέρ του A/C τι θα μου πουν; Ότι δεν είναι μηχανικό μέρος; Ούτε η κλειδαριά ήταν αλλά την αλλάξανε κανονικά... Νομίζω ότι πρέπει να δοκιμάσεις να πας και σε άλλες αντιπροσωπείες. Και στην Αθήνα έχετε πολλές... Πιθανόν κάποια να στο περάσει εγγύηση... Εξάλλου, δεν έχεις να χάσεις και τίποτα...