Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-02-10, 22:37
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 274
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233 Εμφάνιση μηνυμάτων
Κώστα, πραγματικά φοβερό το video. Μου σηκώθηκε η τρίχα. Αλλά τι να το κάνεις, αφού δε πουλάει...
Για το φίλο harbov, (χωρίς να έχω τίποτα, ούτε και επιδιώκω να οξύνω τα πνεύματα, ίσα ίσα συζήτηση κάνουμε) έχω να πω αυτό που είπε ο αείμνηστος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος:
"Να μην γίνουν κιμάς οι Έλληνες... Τον κιμά τον πιάνεις στο χέρι σου και τον πλάθεις, τον κάνεις όπως θέλεις, τον κάνεις σουτζούκι, τον κάνεις κεφτέ…"
Aκριβως αυτο κανει η εκκλησια μας κανει κιμα και μας πλαθει οπως θελει. Δεν εχω κανενα προβλημα να διδαχτω το χριστιανισμο, αλλωστε ειμαι χριστιανος, αλλα δεν πρεπει καποια στιγμη να δουμε και τι γινεται και τι πιστευουν οι αλλοι καλως η κακως ζουν διπλα μας. Το μονο που ξερω απο το μουσουλμανισμο ειναι η τζιχαντ επειδη μου τον εμαθαν οι τρομολαγνοι για να με φοβησουν. Πρεπει να μαθαινουμε πραγματα περα απο το χριστιανισμο οχι για να γινουμε κατι διαφορετικο αλλα για να δουμε πως βλεπουν και οι αλλοι τον κοσμο και να σεβομαστε τα εθιμα τους. Οσο για τις εικονες πρεπει να φυγουν γιατι δεν νομιζω πως ειναι η θεση τους στο σχολειο αλλα στις εκκλησιες στα εικονοστασια.

Δεν παρεξηγουμαι εγω παντως μην φοβασαι συζητηση κανουμε οπως ειπες και ανταλλασουμε αποψεις.

Υ.Γ. Μπραβο σε οσους κατεβηκαν στην πορεια δεν πρεπει να τα ξεχναμε αυτα.

I am not normally a religious man, but if you are up there, save me Superman

One day i want to become B.E.A.M.S.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harbov : 05-02-10 στις 22:44.
Απάντηση με παράθεση