Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-02-10, 18:47
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 343
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Σέβομαι αυτά που λες φίλε Νικηφόρε κ δεν λέω οτι λες ψέματα φυσικά!!!!! Με πήγε βόλτα ο Νίκος με το αμάξι του γιατί είχα απορία πως συμπερηφέρετε το αυτοκίνητο σε λακούβες κ σε μπασήματα κ μια κ μόνο βόλτα που με έκανε κ τα είχε όλα όσα είπα πρίν έφτανε για να μου δώσει μια αρκετά μεγάλη ιδέα κ εικόνα του πως συμπεριφέρετε το αμάξι με 6 πόντους χαμήλωμα!!!!!! Στο μόνο που δεν μπορώ να σου πω σίγουρα είναι η γενική εικόνα μέσα στην πόλυ γιατί δεν το έχω ζήσει φυσικά!!!!!! Πάντος όπου κ αν ρώτησα (μαγαζιά με αναρτήσεις) δεν μου είπε κανένας κάτι................"κακό"!!!!! Σαφώς κ σε κάποια post με θέμα "αναρτήσεις"είχες πει πολύ σωστά οτι είναι υποκειμενικό το πως βλέπει ο καθένας το θέμα!!!!!! Θα το ψάξω πάντος αρκετά κ θα δώ!!!!!!!! Πάντος αν σου δωθεί η εφκαιρεία πίγενε μια βόλτα με τον Νίκο!!!!!! Μπορεί να δείς διαφορά!!!!!!

Φιλικά Ζήσης!!!!!