Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-01-10, 17:57
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Πωπω καλά που δεν έπαθες τίποτα! τυχερός είσαι!!! και εγώ μερικές φορές σώθηκα αποκλειστικά και μόνο 1ον επειδή ΔΕΝ ετρεχα και 2ον επειδή είχα απόσταση αρκετή μπροστά μου! ΠΑΝΤΑ αυτοί οι 2 κανόνες μας σώζουν! όχι που βλέπω στην Εθνική κάτι λάλακες εντελώς να τρέχουν με 120+ και έχουν τον μπροστινό τους στο 1μέτρο για να μη πω και μισό!!! ΕΛΕΟΣ απλα! λίγο μυαλό θέλει το πράγμα δεν είναι επιστήμη. Με τόσα χλμ όχι μόνο δεν σταματάς με τίποτα δεν προλαβαίνεις δλδ αλλά θα γίνει καραμπόλα πάρα πολύ επικίνδυνη. Και για να μην παρεξηγούμε να πω το εξής: Για την λεοφόρο Μαραθώνος και ΜΟΝΟ είπα για το όριο επειδή για λεωφόρο ειναι χαμηλό το 50-60, αν το είχαν 80 δεν θα είχα πρόβλημα, έχω δει τόσα που πιστεύω απόλυτα ότι έχουν δίκιο. Και για τις κάμερες αφού δεν συνετίζεται κανείς με τα λόγια. Για τους άλλους δρόμους δεν είπα κάτι γιατί έχουν δίκιο. Πριν λίγο καιρό ένας γείτονας μου στο εξοχικό σκοτώθηκε στην στάση του ΚΤΕΛ στον Μαραθώνα επειδή μια γυναίκα έχασε τον έλεγχο καβάλησε πεζοδρόμιο και μάζεψε ολη την στάση!!! έχω δει και άλλα, αλλά θα χρειαστεί έκθεση για να τα πω όλα και δεν είναι του θέματος εδώ.

Οσο για τους αστυνομικούς προσφατα στην Λεωφόρο Κηφισού είχε γίνει ατύχημα με πολλα αμάξια και πάλι είχαν περιπολικα ΑΚΡΙΒΩΣ από πίσω από το δυστύχημα αλλά τους κόνους τους είχαν 3-5 μέτρα πριν τα περιπολικά!!!! όταν κατεβαίνεις με πόσα χλμ δεν προλαβαίνεις!!!! λίγο μυαλό ελεος! και εκεί παραλίγο να έχουμε και άλλα! εγώ έφυγα από παράδρομο!
Απάντηση με παράθεση