Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
τα τα proxes 4 εννοεις οτι υστερου σε επιδοσεις?εγω αν και φανατικος των Bridgestone (φορουσα τα potenza RE720 και τωρα τα turanza er 300 2η τετραδα)εχω μεινει ευχαριστημενος αλλα αν και πιο μαλακη η γομα τον turanza στα στροφιλικια δεν με ικανοποιει οσο τα potenza.το θεμα που με απασχολει εμενα ομως ειναι οτι επειδη τα φρενα μου ειναι δυνατα και συχνα μπλοκαρουν οι μπροστα τροχοι στα αποτομα φρεναρισματα, αν θα κρατανε το αυτοκινητο σε ευθεια πορεια με μπλοκαρισμενους τροχους και αν θα ζεσταινονται το ιδιο γρηγορα μιας και μεχρι τωρα ο δεικτης ταχυτητας ειναι Η και οχι V.
|
Διαφανε εννοω υστερουν σε επιδοσεις σε σχεση με τα T1R.Φυσικα και ειναι πολυ καλο ελαστικο τα proxes 4 σε σχεση με τον ανταγωνισμο αλλα και η ιδια η toyo στην γκαμα της προτεινει τα T1R σαν το μοντελο της με κυριο γνωμονα τις επιδοσεις ενω τα proxes 4 σαν ενα συμβατικοτερο.
Καλα για τα turanza δεν καταλαβαινω τι του βρισκετε και εχει φορεθει τοσο...ειναι ενα λαστιχο ''οικονομικης'' οδηγησης και τιποτα παραπανω για μενα...