ακριβος αυτο εινε φιλε μου. αρες μαρες κουκουναρες. οπος το λες.
το dubai δεν το ανεφερα εγο. ας παη εκι να ζισι ο φιλος μας με 40 & 45 βαθμους κι ολι μερα να θελη παντου clima. μπορη να εινε πιο υγιινο. εγο 20 μερες το καλοκερι που βαζο klima σπιτι αροστενο.
τα παιδια δεν τα χο εσοκλιστα αλλα ο γιος μου εινε 11 χρονον. να τον παρο να παμε που? στο καφενιο να πεξουμε καμια πρέφα ι στιν ταβερνα να πλακοθουμε στα παηδακια και στα τσίπουρα. παη ποδοσφαιρο και χαλαη πολι χρονο εκη. τα κοριτσακια μου εινε 6 χρονον διδιμα. να τα παο μπουρναζη λες για καμια φραπεδια? πανε στι μουσικη τους τα παιδηα σε καναν πεδοτοπο κλπ.
καμια φορα μπορη να παμε σε κανα γκουντις. εκη εχη και πεδοτοπο και σπανια να καπνιζη και καπιος και δεν εινε σαν τεκες.
εγο καταλαβενο οτι σας ενοχλη. το ειπα τόσες φορες σ' αυτα που εγραψα αλλα μπορη επιδι δεν γραφο σοστα να μιν το καταλαβενετε ευκολα. αλλα μιν βρισκετε σαν δικεολογια τα παιδια. δεν εχουν δουλια ούτε σε καφετεριες ουτε σε μπαρακια τα μορα. τελος. οταν θα μεγαλοσουν ειμε σιγουρος οτι και θα καπνισουν και καφεδες και ποτα θα πιουν και πολα θα κανουν όπος καναμε κι εμης. τορα που εινε μικρα πρεπη να τα προστατεψουμε οσο μπορουμε και να τους δοσουμε σοστες αρχες.
|