Εδώ πέρα ακόμα και στα φανάρια είναι αμάξια και καπνίζουν και τρώμε τον καπνό στην μαπα οι από πίσω, αναγκαζόμαστε να κλείνουμε και τα παράθυρα στα αυτοκίνητα. Αυτο απλά το λέω επειδή μου έχει τύχει δεν μπορείς να τους απαγορεύσεις και αυτό φυσικά. Πάντως σε ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ χώρους ότι χώρος και να είναι είναι ΑΚΡΩΣ απαράδεχτο το κάπνισμα! και καλά να έχει καλό σύστημα αερισμού, αν δεν έχει? όπως μου έχει τύχει σε club να δακρύζουν τα μάτια μου τόσο πολύ που όχι μονο εγώ έφυγα αλλά πολύς κόσμος! και δεν έβλεπα τίποτα μπροστά μου! ζητάνε να σεβαστούμε την ελευθερία τους? εκείνο με τον ΤΟΤΟ το ξέρουν? εμείς δεν δικαιούμαστε ελευθερία? γιατί εγώ να μην μπορώ να πάω σαν άνθρωπος σε ενα μαγαζί χωρίς να αναπνέω τον καρκίνο ? δλδ αν δεν καπνίσουν θα πάθουν κάτι? σπίτι τους δεν μπορούν? απέξω? στο αμάξι τους? όπως πολύ σωστά είπες εκεί που τελειώνει η ελευθερία τους ενώς αρχίζει του άλλου! αν περιμένουμε σεβασμό σωθήκαμε! στην Ελλάδα αυτό δεν υπάρχει! άγνωστη λέξη! ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ κάργα! ο πρώτος που θα κάνω θα είμαι! όταν ήμουν Κύπρο 14 μήνες ΔΕΝ υπήρχε γόπα στον δρόμο!!! και είχε πρόστιμο 25 λίρες για όποιον πέταγε κάτω γόπα!!! εδώ γίνετε χαμός! πας παραλία και τις πατας συνέχεια! αυτό είναι ΑΚΡΩΣ απαράδεχτο και στους δρόμους και όπου πας γόπες! πότε θα καταλάβουν ότι δεν είναι φαινόμενο οι γόπες παντού αλλά είναι σκουπίδια! τα σκουπίδια τα πετάμε στα σκουπίδια! όχι σε δρόμους, παραλίες κτλ. ΕΛΕΟΣ ποιά! πότε επιτέλους θα ξυπνήσουν οι Ελληνες????
|