όπως έχουμε ξαναπεί σε κανονικά αμορτισερ ακόμα και αν αυτά κάνουν για χαμήλωμα πχ κονι κίτρινα δεν γίνεται να μην κοπανάει! άσε που αυτό είναι σχετικό, δλδ αν κοπανάει λίγο μπορεί σε κάποιον να φαίνεται πολύ, σε άλλον λίγο και σε άλλον καθόλου. Για μένα από τις δοκιμές που έχω κάνει και ότι έχω οδηγήσει αμορτισερ απλά και χαμήλωμα μαζί πάντα πάει και με κοπάνημα, το πόσο εξαρτάται το πόσο χαμηλωμένο θα είναι και τι αμορτισερ έχουμε και ανάλογα την σκάλα σκληρότητας αν αυτά ρυθμίζονται. Για να σου δώσω να καταλάβεις εγώ έχω AGX KYB με μαμά ελατήρια αλλά έχω 3η σκάλα μπροστά και 2η πίσω. Για μένα είναι άνετη ανάρτηση και δεν κοπανάει! αλλά αν μπει μέσα ο αδερφός μου που έχει μαμά AURIS ή ο πατέρας μου που έχει μαμά micra 1000ari '97 λένε ότι κοπανάει! και όντως η δικιά τους ανάρτηση είναι ποιό "γλυκιά" και αυτό επειδή εμένα είναι σκληρά όχι τα ελατήρια αλλά τα αμορτισερ. Αν τώρα θες κάτι να μην κοπανάει, να ρυθμίζεται πλήρως και να έχεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κρατήματα σκας τα παραπάνω χρήματα και πας σε COILOVERS, αν μπορείς να ανεχτείς την αγωνιστική αίσθηση και το διάβασμα του δρόμου! γιατί εμένα αυτό προσωπικά με ενοχλεί και αν έχεις σκοπό να πηγαίνεις ταξίδια και σε νησιά κτλ μάλλον δεν είναι καλή ιδέα! δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα! διαλέγεις και παίρνεις! εγώ ήδη διάλεξα όπως είπα και στα προηγούμενα posts μου!
|