Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-12-09, 18:11
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Κοιτά εγώ όταν ηθελα να αλλάξω αμορτισερ γιατί διαλίσανε τα μαμίσια (kyb μαύρα), είχα βρει 2 επιλογές AGX ή κόνι κίτρινα. Τα κονι τα είχα και στο σταρλετ χαμηλωμένα 3,5cm μου σπάγανε πολύ συχνα, έτρεχα για επισκευες και είχα αγανακτήσει, και όχι ότι τα είχα σκληρα τέρμα, κάθε άλλο μάλιστα! και τα πρόσεχα κιόλας! τελικά έβαλα και εκεί μαμίσια ελατηρια αλλά δεν πρόλαβα να τα χαρώ γιατί μου το έκαναν τροπέτο. Το κακό στα κονι είναι ότι 1) πρέπει τα μπροστινά να κάνεις πατέντα να κόψεις γόνατο από τα άλλα γιατί είναι φυσίγγια, 2) τα πίσω για να ρυθμίσεις σκληρότητα πρέπει να τα βγάζεις από το αμάξι 3) γενικά είναι σκληρά και βαράνε περισσότερο από τα AGX. Eτσι προτίμησα τα AGX, αφου και ολόκληρα είναι και τα μπροστινά, αλλά και ρυθμίζονται πολύ εύκολα από πάνω και τα πίσω αλλά και τα μπροστινά. Και έχει μαστόρια στην Φρατζή που τα επισκευάζουν και αυτά αν δεν το ξέρεις! Και ναι θα τα ξανάβαζα αλλά ΜΟΝΟ με μαμα ελατηρια, είχα αγανακτήσει με το χαμήλωμα, βλεπεις το αμάξι το φορτώνω μερικές φορές, πάω ταξίδια σε νησιά, χωματόδρομοι κτλ, βάζω και άλλα 3-4 άτομα μέσα δεν λέει για μένα το χαμήλωμα. Οπως είπα αν ήθελα χαμήλωμα θα τα έσκαγα για coilovers για να κάνουμε σωστές δουλειές. Χαμήλωμα με κανονικά αμορτισερ για μένα ΠΟΤΕ ξανά!!! Αν δεν θες να πας σε coilovers μπορείς να πας σε κονι κίτρινα, αλλά αν αγοράσεις και νέα ελατηρια χαμηλώματος μάλλον θα φτάσεις κοντά στην τιμή μιας coilovers! αν θες και bump stops κιόλας? εγώ τα άλλαξα όλα + 2 μπροστινά top mounts που τα είχαν παίξει. Εννοείτε όλα imitation πάντα, δεν θα πλουτίσουμε την Toyota!
Απάντηση με παράθεση