25-12-09, 15:24
|
 |
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Να σε ρωτησω , η δισκοπλακα οταν λες γινοταν μελιτζανι , εννοεις οτι κοκκινιζε? Και τι ακριβως μυρωδια ηταν αυτη? Απο τα τακακια?
Εχω μια μυρωδια ( το εχω ξαναπει ) , η οποια μου μυριζει σαν καμμενο πλαστικο-λαστιχο και το καταλαβαινω , οταν ειμαι πχ και ψαχνω για παρκινγκ ή οταν ζοριζω λιγο το αμαξι. Δεν μυριζει η καμπινα , αλλα οταν ανοιγω το παραθυρο μου μυριζει. Η μυρωδια κραταει παρα πολυ λιγο , μερικα δευτεροπλεπτα , σα να κρυωνει αυτο που μυριζει. Μια φορα πριν κανα 1.5 μηνα κατεβηκα την Κηφησιας και οταν εφτασα στον Ευαγγελισμο και παρκαρα το αμαξι , πηγα να δω αν εφταιγαν τα φρενα και οταν ακουμπησα το δαχτυλο μου στον δισκο του οδηγου ,καηκε(!) , ενω του συνοδηγου εκαιγε πολυ λιγοτερο.
Αν κανω την δοκιμη , να πηγαινω πχ με 80 χλμ και αφησω τα χερια μου , να δω αμα τραβαει , θα το καταλαβω?
Μηπως απλα μυριζουν τα τακακια και δεν εχω καποιο προβλημα τελικα?
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Να σου πω , σου τραβαγε καθολου απο την μερια που ειχε το προβλημα? Εγω χτες ημουν εθνικη με 100χλμ και αφησα τα χερια , πηγαινε ευθεια. Πατησα και φρενο , χωρις χερια , παλι πηγαινε ευθεια. Αν και χτες δεν μου μυρισε καθολου και εκανα αρκετα χλμ....
|
Μιας και το ειδα τωρα , να πω πως ανακαλυψα οτι η μυρωδια δεν ειναι απο τα φρενα. Μου εχω κολησει ενα πλαστικο στο καταλυτη και εχει γινει ενα με αυτον! Χρειαζεται σηκωμα το αμαξι και τριψιμο για να φυγει.
Sorry για το off-topic.
|