Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-12-09, 13:16
Το avatar του χρήστη jpavly
jpavly Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 193
jpavly είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Έχω κάνει μερικές γύρες και έχω μιλήσει με αρκετούς μέχρι τώρα. Γενικά είναι δύσκολη η αναζήτηση. Κοιτάζω και μόνο από μάντρες καθώς δεν έχω όλο το ποσό, παρά μόνο μία πολύ καλή προκαταβολή.

Όλοι εν τω μεταξύ λένε SOL ενώ είναι πχ Privilege γιατί δεν βλέπω προβολάκια μπροστά. Το Privilege με την Sol τι άλλη διαφορά έχει, ξέρει κανείς; Είδα 4 αερόσακους στο Privliege που μπήκα σήμερα.

Επίσης, συνάντησα και Excellence το οποίο μου είπαν ότι είναι Sol συν αεροτομή, μαρσπιέ στις πόρτες, δεν θυμάμαι αν είναι κάτι άλλο.

Εκτός των Excellence, Privilege, SOL, Terra υπάρχει άλλη έκδοση; Πχ, βλέπω Linea Terra.

Το άλλο που παρατηρώ είναι ότι παίζουν πολλά με αρκετά χιλιόμετρα, πχ του '06 με 80.000. Δεν μου φαίνονται φυσιολογικής χρήσης και κοιτάω να τα αποφύγω, αλλά ο χρόνος μου τελειώνει και πρέπει να βιαστώ να πάρω αμάξι.. Μήπως να κοίταζα και αυτά;

Το παράξενο είναι ότι βλέπω 1.4 VVTi SOL με 9.500 πχ και το 1.600 με 10.000.

Τέλος έμαθα ότι τα +3 χρόνια εγγύησης στα μηχανικά ήταν προαιρετικά στην αγορά του Corolla, δηλαδή υπήρχε η δυνατότητα κάποιος να μην τα πάρει και να πάρει κάποια έκπτωση στην τιμή αγοράς.
Απάντηση με παράθεση