Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-11-09, 23:13
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απο την στιγμή που κανενας όμως δεν μπορει να με πεισει για το αντιθετο από αυτό που γνωριζω θα τον αφησω ως έχει.το οτι είπαν σε εσενα αυτό και στον γνωστο του γνωστού μου το άλλο απλά δεν τα υπολογίζω γιατι και εμενα μου έχει πει καποιος άλλος κάτι άλλο και πάει λέγοντας.ειναι φαβλος κύκλος.αν μπορεις παρε στα χερια σου υπογεγραμένο απο την ασφαλεια σου ένα χαρτι που να λέει ότι αν εσύ πέσεις πάνω μου σε πληρώνω επειδή έχω κοτσαδορο και δεν ρυμουλκώ εκείνη την ώρα.

και όσο για την λύση που λες ότι και εγώ μπορώ να βρω υπάρχουν 3 λύσεις.
1)να κυκλοφορώ μονιμως με την μπαγαζιερα αφου δεν ειναι αποσπομενως ο κοτσαδορος μου και να καταναλώνω περισσότερα καυσιμα
2)να τον κοψω και οταν χρειαζομαι την μπαγαζιερα.......
3)να τον αντικαταστήσω με αποσπώμενο.εσύ θα το έκανες ?πριν απαντήσεις όμως ριξε μια ματια πόσο κοστίζει ένας κοτσαδόρος με την τοποθέτηση και πόσο κοστίζει ένα αυτοκίνητο 12ου του 92.εγώ λοιπόν όχι.προτιμώ να σου κάνω μια δήλωση αν και μόνο αν αποδειχτεί ότι εγώ έφταιγα και να πληρώσω εγώ τη δική μου ζημιά.
και μην μου πεις ότι εξέχει κλπ κλπ.και το πεζοδρομιο εξέχει αλλά όχι γιατί είναι κακοτεχνία(το τελευταίο το αναφέρω για καποιους που μου είχαν πει αν πέσει ένας με μηχανακι ή ένας πεζος)

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 24-11-09 στις 23:24.
Απάντηση με παράθεση