Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-11-09, 22:49
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το τι εχει πει η δικη μου ασφαλιστική και το τι είπε η πραγματογνωμονας της ασφαλειας του φιλου μου το έχω δηλωσει.απο εκεί και πέρα εγώ προσωπικα τον κοτσαδορο μου δεν τον καταργω και δεν τον αλλαζω.ποιος ο λόγος αφου με εχουν διαβεβαιωσει οτι ειμαι καλημένος?ποιος έχει δίκιο?οεο?χαχαχα.στα λόγια ολοι οι ασφαλιστές είναι καλοι φιλε μου.οταν έρθει η ωρα να σε καληψει ο δικος σου θα το κανει ομως?και ρωτάω γιατί αν εσυ είσαι παρκαρισμενος πισω μου και εγω παρκαρω/ξεπαρκαρω μπροστα σου και σου κανω ζημια σε πληρώνω(μου το είπε και εμενα ο ασφαλιστής μου αλλά και ανθρωπος απο τα γραφεια της ασφαλειας μου).αν όμως εγώ φρεναρω αποτομα και εσύ δεν κρατάς σωστή αποσταση ή απλά τυχει και πέσεις επάνω μου τότε τι?θα σε πληρωσει η ασφαλεια μου νομιζεις επειδή έχω κοτσαδόρο?
σιγουρα σε συμφερει να πεις ναι βεβαια,αλλά έτσι νομιζε και το παλικαρι με το μεγκαν που έπεσε πανω στο φιλο μου.ο πραγματογνωμονας ζήτησε άδεια ρυμουλκισης (αυτή του υπουργειου) και το ασφαλιστηριο για να δει αν πληρώνει για ρυμουλκουμενο οχημα εξτρα.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 24-11-09 στις 22:55.
Απάντηση με παράθεση