Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 4ZZ-FE
Δηλαδή πρέπει να είσαι 2η ή 3η για να βγάζεις ένα σβέλτο αμάξι; Όταν έβγαλε το starlet GT (άσχετο αν δεν ήρθε ποτέ επίσημα) ήταν 2ή
|
Οχι, δεν πρέπει, αλλά λέω ότι δεν το χρειάζεται απο την στιγμή που μπορεί και είναι στην κορυφή χωρίς σπόρ αυτοκίνητα!
Παράθεση:
Για JDM Auris που έψαξα δεν βρήκα κανα θηρίο, λέγετε για ένα 3.5L V6 (blade) με 280ps. Ναι ΟΚ...
|
Το Blade είναι το Auris στην Ιαπωνία. Ε, δεν νομίζω ότι 280 άλογα σε Hatch είναι λίγα?
Παράθεση:
Δεν είμαι USΑ ούτε κύπρο ούτε AU ώστε να με ενδιαφέρει στην τελική τι βγαίνει εκεί. Είμαι στην μπανανία με την ελληνική πραγματικότητα, αλλα με πιάνει το παράπονο που η αγαπημένη μου μάρκα δεν βγάζει ένα δυνατό μοντέλο
|
Σωστό... παράπονο... αλλά μέχρι εκεί. Είπαμε.... δεν μπορούμε να αποφασίζουμε εμείς τι θα κάνουνε. Και, δυστυχώς, όπως είπα κι άλλες φορές... ΚΑΙ στην Ελλάδα, με αυτόν τον τρόπο είναι ΑΝΕΤΑ πρώτη. Δυστυχώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΠΟΡ ΟΧΗΜΑΤΑ!!!
Παράθεση:
Δεν το αμφισβήτησα αλλά η κουβέντα δεν γίνετε ποιος είναι ο Νο 1.
|
Σωστό και πάλι, απλά το ανέφερα για τονίσω, ότι παρότι μένει μακριά απο ένα ένθερμο κοινό, οι πωλήσεις της μόνο πρόβλημα δεν παρουσιάζουνε σε αντιστοιχία με τον ανταγωνισμό!
Παράθεση:
Δεν απάντησες στην υποθετική ερώτηση αν είχες να διαλέξεις μεταξύ Auris NA & Turbo με ίδια € ίδια ps ποιο θα έπαιρνες
|
Δεν μπορώ να απαντήσω αντικειμενικά σε αυτό το ερώτημα, καθώς είναι γνωστό ότι είμαι ατμοσφαιρικός μέχρι αηδίας!
Ολες τις απαντήσεις (κυρίως τις προηγούμενες) πρέπει να της κρίνεις βλέποντάς τες απο την σκοπιά της ΤΟΥΟΤΑ. Αυτό το λάθος είναι που κάνουνε όλοι... Την ΤΟΥΟΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ!!! Την ΤΟΥΟΤΑ την ενδιαφέρει να μπαίνει το μπικικίνι στα ταμεία της, και να παραμένει κορυφαία δύναμη! Αυτό, μας αρέσει-δεν μας αρέσει, είναι η αλήθεια. Ας θέλουμε εμείς παπάδες. Και αυτό είναι φανερό ότι το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!