Ναι ρε παιδιά οκ καλά χρυσά αυτά που λέμε ότι ατμοσφαιρικά είναι πολύ καλά και να παινεύουμε το σπίτι μας αλλά. Το auris σε κάποια γρήγορη έκδοση υπάρχει; Η απάντηση είναι όχι. Το yaris σε κάποια γρήγορη έκδοση υπάρχει; οχι. Και μην μου πείτε το 1800άρι με τα 138 και τις 20.000€ γιατί με τα ίδια € υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές και πιο γρήγορες. Το avensis οκ είναι 1800άρι αλλά ποιος νεος που θελει ένα σβέλτο αμάξι θα πάει να πάρει την μαούνα των 5 μέτρων. Κανένας. Όσοι κατηγορούν όλες τις υπόλοιπες αυτοκινητοβιομηχανίες για τα turbo ότι σπάνε μπλα μπλα μπλα η toyota δεν είχε βγάλει turbo ή μόνο η toyota ξέρει να βγάζει κινητήρες. Ναι παραδέχομαι το 20V όταν βγήκε γιατί μαζί με το vtec ήταν κάτι το super αλλά marmel να έχω στο αυτοκίνητο μου ένα κινητήρα 15+ ετών, να καίει και να βγάζει τα άντερα του και να πρέπει να πληρώνω κερατιάτικα τέλη δεν το βρίσκω εξελιξη.Και εσυ όμως τουρμπινάκιας έγινες! Το κακό με την toyota είναι ότι επειδή πουλάει παντού, η Ευρώπη είναι μια μικρή αγορά γι' αυτή και την έχει γράψει ολίγον στα κολοκύθια της. Οι Ευρωπαίοι αντίθετα είναι η κύρια αγορά τους και έχουν πιάσει τον σφυγμό της αγοράς (hothatch).
Και να ρωτήσω όσους υπερμάχονται τόσο φανατικά την ατμόσφαιρα. Auris 138 1600cc και auris 138 1400 turbo με την ίδια τιμή. Τι θα παίρνατε; Μήπως τελικά και η ροπή απο χαμηλά δεν ήταν τόσο κακιά!
@Ayrton 225 έχει ο 2L γιατί την Ευρώπη πάλι μας ρίξανε (πιθανόν λόγο ρύπων) + ότι το JDM type R δεν ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ πουθενά με το Ευρωπαικό.
Επίσης αφού έχει αλλάξει το target group πως και έβγαλε με την Ε12 τέτοιο μοτέρ και γιατί αργότερα δεν το εξέλιξε; Γιατί το MR2 να μην έρχετε Ευρώπη με αυτό το μοτέρ, γιατί το yaris να μην έχει ώστε ένα 1,6 VVTLi; Απορίες που κανείς δεν πρόκειτε να μου απαντήσει απλά σαν οπαδός της Toyota και εγω λέω γιατί να μην γαζώνει και η Toyota
@naevy ο Ιάπωνας ακόμα βγάζει turbo στο caldina
@GMASTER6 καλη και χρηση η TS αλλά δεν συγκρίνετε με focus RS και πόσο μάλλον το S3. Είναι και άδικη η συγκριση γιατί το μεν πρώτο είναι 2,5 turbo το δεύτερο έχει σχεδόν όσο 2 TS
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 4ZZ-FE : 19-11-09 στις 10:31.
|