τι λεει το βιβλιο δλδ? εσυ το ειδες τι λεει?
και τι σου εξηγησαν στην τουοτα που πηγες?
και ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΟ a/c ΤΟΥ Ο theo ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΟΤΑ ΠΑΡΕΧΕΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ? ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ? ΓΙΑΤΙ?
ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.
ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 3+3
γιατι στα περιοδικα αυτοκινητων σε ολες τις αντιπροσωπειες εκει που λεει τις εγγυησεις ολων καμαρωνουμε την τουοτα και κοροιδευουμε την mercedes που δινει 2 η 3 ας πουμε?
ποιος κανει την ενημερωση στα περιοδικα?
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠωΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΜΑΣ?
δυο μηνες τωρα η τουοτα πλεστης εχει βγαλει φωτο το σαλονι της 12αρας μου γιατι επανηλειμενως εχω ζητηση αντικατασταση ολου μα ολου του σαλονιου
καθισματα πανελς τεμπελης κτλ
ολα εχουν ασπρισει...
τα ξεασπριζω εγω αλλα αυτοι ομως δε το ξερουν.
ναι μου λενε απο τον πλεστη πρεπει να αντικατασταθει. πρεπει να το βγαλουμε φωτο και να το στειλουμε κεντρικα.ειναι σωστο αυτο? ειναι νομιμο? ετσι ειναι η διαδικασια? δλδ αν ηθελα μοτερ θα ρωτουσαν την ιαπωνια?
εχει στειλει ειπε τις φωτο και 2 μηνες τωρα περιμενω εγω απαντηση απο τα κεντρικα? ΓΙΑΤΙ?
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ?ονομα δεν εχει?
και ποτε θα μου απαντησουν εμενα οτι ξερετε δεν σας το αλαζουμε γιατι εκλεισε 3ετια?
μαλλον θα μου απαντησουν στι 17 ιανουαριου που τ αμαξι μου κλεινει 3 χρονια....
ε τοτε ειναι που θα το περασω απο την τζαμαρια μεσα με 4η στο κιβωτιο...
και θα το μαθουν μεχρι την ιαπωνια...
και εχω μαθει οτι εχουν αλαχτει μεχρι στιγμης 2 κομπλε σαλονια σε μοντελα 06 και 07
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ...
και ειδικα οποιος νομιζει οτι αδικηθηκε η δε του αλαξαν κατι που πιστευε οτι θα του το αλαξουν ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΕΔΩ!!!
με ενα φιλο μου με ibiza 3 Μηνων ειχα δει τα απιστευτα οταν του σπασε η χελωνα-καβουκι του σασμαν. ανοιξε σαν καρπουζι. ξερετε τι εκαναν? το εκλεισαν με τσεμπερια το κολησαν με αλουμινοκοληση οπως ηταν και το στοκαρησαν και το εβαψαν...
3 μηνων αμαξι...
μου το εδωσε και πηγα εγω στον αντιπροσωπεια στη seat στην πετρου ραλλη...
ειπα 2 κουβεντες...
''παρτε τ αμαξι και μεθαυριο θα ερθω να το παρω.''
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΑΣΜΑΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ.
τ αμαξι ηταν τελειο σε 3 μερες...
ασχετα αμα ξαναεσπασε μετα απο 2 μηνες...
το παληκαρι ειναι φιλος μου στο facebook ως νικος τσικρικωνακης. μπορειτε να τον ρωτησετε...
πειτε του τι εγινε τοτε με τον μαρμελαδα που πηγατε μαζι για το σασμαν του ασημι ιμπιζα να δειτε τι θα σας πει...
με την πρωτη ευκαιρια μες τη βδομαδα θα παω για πρωτη μου φορα στο γιαννιτσα να δω τι θα μου πουν για το σαλονι που θα απαιτησω να αλαξουν. ετσι ξεκαθαρα, χωρις σαλια και χωρις γνωστους. να δω τι θα μου πουν. και αν και αυτοι θα το βγαλουν φωτο και θα ρωτησουν τα κεντρικα.
ετσι γιατι εχω καιρο να τσακωθω....
συναδελφος μου εχει Ε12 του 05 xlence. ΠΗΓΕ πριν 5-6 μηνες στο γιαννιτσα να του αλαξουν τους εμπρος δισκους+τακακια γιατι ειχαν 3 χιλιοστα πατουρα. ξερετε τι του ειπαν? δεν ξερεις να φρεναρεις τ αυτοκινητο και δεν ειναι φυσιολογικη η φθορα 3 χιλιοστα πατουρα στα 3-4 χρονια που το εχει... (ενω ξερουμε αν κανουν πατουρα οι Ε12 η οχι...) κανουν και παρακανουν.
να φρεναρεις πιο ομαλα του ειπαν. εσεις τι θα κανατε? παντως ξερω οτι μεχρι το περαμα ακουστηκαν οι φωνες του. τελικα αλαχτηκαν αλλα τα πληρωσε. δλδ τα δισκοφρενα δεν ειναι στα μηχανικα μερη? και ποιος θα μας κανει κουμαντο πως θα οδηγαμε το τουοτα μας?
εμενα στον πλεστη μου τα αλαξαν γιατι παραπονεθηκα για ενα πολυ ψιλο τρεμουλο ελαφρως στο φρεναρισμα.μου τα αλαξαν ολα καινουργια δισκους+τακακια
ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΥΟΤΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΤΟ 3+3
ΤΩΡΑ!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 01-11-09 στις 00:31.
|