Θέμα: tein superstreet
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-10-09, 23:24
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
η δικη μου αποψη ειναι οτι η καλυτερη αναρτηση οσο αναφορα value for money ειναι η k-sport. την εχω 3.5 και δεν χρηζει επισκευη.

ενα πισω φυσυγγι μου ειχε δακρυσει σχετικα νωρις που την εβαλα (πιστευω απο αστοχια υλικου της τσιμουχας) και μου εστειλαν δωρεαν 2 καινουργια απο αμερικη. 3 και κατι χρονια τωρα δουλευει τελεια. εχει ακαμπτο top mount.ρυθμιζει ευκολα ανοιγοντας το καπο. ρυθμιζεις ευκολα οσο θες το καμπερ μεχρι που να βρισκουν οι τροχοι ειτε μεσα ειτε εξω. ρυθμιζει καθ υψος απο το γονατο και ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ οπως οι πιο πολλες.σηκωνεται εως 20χιλιοστα και κατεβαινει εως 80χιλιοστα.
πολυ πιο κατω απο τη μεση που τις εχω ρυθμισμενες τ αμαξι με οσα και να στριψεις δεν γερνει με την καμια και δεν χανει την ευσταθεια του.και ας μην εχεις αντιστρεπτικες. θες δε θες τ αμαξι βιδωνει στις στροφες.
τιμη καινουργιου φυσιγγιου κατω απο 70 ευρω.

ενα κακο εχουν ολες οι coilover. χανεις την ανεση οτι και να γινει. πολλοι θελουμε κρατημα και ανεση. εμ και τα δυο μαζι δεν γινοντε...
η θα γερνεις και θα πας ανετα η δε θα γερνεις και θα πας φραπε

δεν κανουν για οικογενεια. κανουν ομως για ατελειωτες σφηνες με τα οσα και για ταρζανιες....