Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-10-09, 12:16
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOMIS Εμφάνιση μηνυμάτων
μηπως γνωριζει κανεις αν βαλεις το παρακατω dvd player η οποιοδηποτε αλλο,εχεις προβληματα με εγγυησης απο toyota?εννοω οτι αν πχ εχω προβλημα ας πουμε στο air condition και το παω για επισκευη στην toyota εχοντας εγκαταστησει καποιο dvd player η το παρακατω χανω αυτοματος και την εγγυηση για ολα?
Αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβεί... Εάν κάποια αντιπροσωπεία υποστηρίξει κάτι τέτοιο θα είναι για κλωτσές... Εξάλλου όλα αυτά τα μηχανήματα που είναι ειδικά κατασκευασμένα για ένα συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου, έχουν φύσες όμοιες με το οχήματος και δεν χρειάζεται κανένα κόψε-ράψε, απλά βγάζεις την φύσα από το μαμά R/CD και την κουμπώνεις στο νέο car dvd...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Το γεγονος ότι δεν δεχεται Paypal εμενα με βαζει σε σκεψεις. Το Paypal ειναι αποδεδειγμενα ο πιο ασφαλης και γρηγορος τροπος πληρωμής και για τις δυο πλευρες (αγροαστη-πωλητη)....
Εκείνο που έχω καταλάβει τόσο καιρό που ασχολούμαι τόσο με τα car dvd, όσο και με άλλες αγορές από το εξωτερικό, είναι ότι τα on-line καταστήματα που δέχονται πληρωμές μέσω paypal είναι κυρίως μεταπωλητές προϊόντων. Οι ίδιες οι κατασκευάστριες εταιρίες, επειδή δεν στοχεύουν κατά κύριο λόγο στη λιανική πώληση, δεν μπαίνουν στην διαδικασία λογ/μού paypal, για αυτό τον λόγο κινούνται κυρίως με τραπεζικές συναλλαγές και παρόμοιες πληρωμές. Πάντως εγώ επιμένω ότι το Western Union είναι ένας ασφαλής τρόπος συναλλαγής, απλά ίσως δεν είναι τόσο γνωστός στην Ελλάδα...