Τα σασμαν τα μεταχειρισμένα πάντα είναι σε λογικες τιμές και σου βγαίνει (πολλές φορές) ποιό φτηνά από τις επισκευές και συμφωνώ με τον JL, εμένα όταν είχα στον 4E-FTE σασμαν από το ατμοσφαιρικό 2Ε-Ε και μου έσπασε το συχρονιζε, ο μηχανικός λέει ότι ίσως να μπορεί να το φτιάξει αλλά και παραπάνω μέρες θα έτρωγε και δεν σύμφερε οικονομικά, άσε που μπορεί να είχε προβλήματα ή να ξαναχαλάσει τπτ. Το σασμαν που πήρα ήταν από Starlet GT (4Ε-FTE) και το βρήκα 300 ευρώ. Το δικό μου της 4Ε-FE αυτό που βρήκες και εσύ το είχα δώσει 200. Οι τιμές τους είναι καλές, η φασαρία είναι η τοποθέτηση, και αν θες και δίσκο-πλατό τα σκας! εμένα μου άλλαξαν το σασμαν, δίσκο-πλατο-ρουλεμαν και ντίζες- επιλογέα γιατί σπάσαν όλα προκειμένου να βάλω ταχύτητα να μη μείνω στον δρόμο (έφυγα με 2αρα και συμπλέκτη για 10χλμ) και μου πήγαν όλα μαζί 650 ευρώ. Αυτά τώρα τα φοράει η ΕΕ111 corolla μου.
Υπόψην ανάλογα σε τι κατάσταση είναι ο δίσκος σου μπορεί να χρειαστεί να τα αλλάξεις! εμένα πατίναρε από πριν. Βάζω και φωτος που φαίνονται τα χάλια που είχε! γιαυτό πάντα σε αλλαγή σασμαν ελέγχεται και αυτός και το πλατό και το ρουλεμαν.
|