Ανοιγεις ενα πολυ μεγαλο θεμα τωρα Μπαμπη. Η 101 κοστισε αν θυμαμαι καλα γυρω στα 4700000 εν ετει 1996 και τωραμε εναν πολυ προχειρο υπολογισμο (λογω ωρας υπαρχει και η αναλογη αδυναμια της μνημης) εχει φτασει κοντα στα 6000000, σε ευρω 20440. Στην αρχη οπως ειδες ειπα οτι ανοιγεις μεγαλο θεμα, και ο λογος ειναι οτι ναι μεν με τα ιδια λεφτα θα μπορουσες να παρεις κατι αλλο -και γιατι οχι, ετοιμο με αυτα που εσυ πληρωσες να τα βαλεις εξτρα, αλλα σκεψου οτι εχεις την ηθικη ικανοποιηση οτι πηρες ενα αμαξι που θα μπορουσε να το παρει ο καθενας κι εχεις βαλει την σφραγιδα σου με ολα αυτα τα εξτρα. Ειδικα σε αυτο, εχω ακουσει πολλους να λενε οτι "καλα ρε συ, οταν διαλεγες το χρωμα του δεν ηταν θεμα γουστου?"..? Για μενα αυτη η φραση ειναι ακυρη διοτι το ιδιο χρωμα θα μπορουσε να το επιλεξει ο καθενας, χωρις να σημαινει οτι εχουμε το ιδιο γουστο. Εφερα τυχαια το παραδειγμα του χρωματος, μιας και την σταμπα σου την βαζεις οπου θελεις. Φερ ειπειν, πολλοι θεωρουν οτι το να σκαλισεις τον 4e-fe ειναι τσαμπα κοπος. Ισως, αλλα ποσα 101 εχω δει με την ιδια με μενα βελτιωση? Κανενα. Ποσοι ριχνουν λεφτα σε ενα τετοιο αμαξι? Πολυ λιγοι, επειδη δεν ειναι trendy και ειναι μαουνα. Το πατημα ομως που εχει με τα ΚΟΝΙ δεν το χουν γευτει, που ενω καποιοι κοβουν το 101 μου παει χωρις να νιωθει το παραμικρο. Βεβαια το κακο ειναι οτι μπορει και να δεθεις με το συγκεκριμενο αμαξι, και προσωπικα εγω με το 101 εχω οχι απλα δεσιμο, ειμαι τρελαμενος με αυτο το αμαξι.
Εγω το λεω, τουλαχιστον για το δικο μου. Μπορει μηχανικα να μην διεκδικει βραβειο και να μην εχει το γκαζι το τρελο (τωρα που το θυμηθηκα δεν εχεις κανει καποιο σχολιο για την κοπελαρα μου), εμενα ομως μου αρεσει εκει που ειναι τωρα. Καποια στιγμη μπορει και να του πεταξω εναν 20ν, αυτο ομως που θελω να κανω και ειναι πιο εφικτο ειναι μια θολομπαρα 3 σημειων απο G6.
|