Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-10-09, 23:07
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 396
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
xaxa ελα ρε φιλε ενταξυ οπως και τα 20v b/t πατανε cupra, 20vt 150 kai tsi 170 @@DE}@ κανουν. δεσ κανα ανοιγμα λεον 125 με swif δεσ την διαφορα και μετα πεσμου να θα κολησει το scirocco dld ελεος εδω μεσα υπαρχει ατομο εδς δεν αναφερω ονομα που με 1.2 fabia ριχνει σε ολεσ της 1.3 4εφε , ειναι πραγματικα αστειο οταν προφανοσ καποιοι ανοιγουν μονοι τους νομιζοντας οτι πατανε και οι γυρο τους . εγω πριν λιγο βρεθικα αντιμετοπος με mazda2 λευκο με μαυρεσ ζαντεσ οποιοσ τον ξερει εγω με polo fsi 90 hp αυτος ουτε που με νιαζει ποσα εβγαζε το θεμα ηταν οτι δεν με εβλεπε σχεδον πουθενα οπος και μια ε12 1.4 πιτσιρικας κλασικος φασαρια, αυτοσ δευτερα εγω 4ρτη παταγε μονοσ του και εμενε στο ιδιο σημειο μεχρι να κανω το κατεβασμα και να φυγω γιατι καταντουσε ενοχλητικος
χαχα!!!Δηλαδη πολο με 90 αλογα αφησε κορολα να φυγει πρωτο και το περασε...και μετα λες οτι οι αλλοι λενε υπερβολες...Μηπως το κορολα δεν ανοιγε.Και ενα 20βαλβιδο μπορει να πατησει 20vt αλλα μαμα με 150 αλογα...μαμα και τα δυο ανετα ειναι μπροστα το 20valve.ειχε η κοπελα μου πολο αλλα με τα 75...ποιο αργα και απο τον θανατο ειναι.Εχω μπει και στο 90 τα ιδια χαλια ειναι.για cupra το ξεχναμε αλλα 20vt με καλο 20 βαλβιδο ειναι μπροστα το 20 βαλβιδο...αρκει να μην εχει 1,500,000χλμ πανω του.Εχω μπει και εχω δει πως πανε και τα δυο.