Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-10-09, 14:13
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 414
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από magneto Εμφάνιση μηνυμάτων
Ποο ρε να πάρει, μία απάντηση έτσι μια αλλιώς, άντε να βγάλω άκρη. Ο ένας καλό ο άλλος μάπα, άμα το πάρω του φόβου θα το έχω. Πάντως πήγα χθες και πηρα και προσφορά για Auris 1.8, το οποίο μέσα δε μου άρεσε, ιδιαίτερα η θέση που έχει το χειρόφρενο, η πολύ μεγάλη απόσταση από τη μούρη και μου φάνηκε, μου φάνηκε λέω, δεν ξέρω αν είναι, λίγο ψεύτικο.
Επίσης η Toyota 6 χρόνια για μηχανικά, αλλά 3 για ηλεκτρονικά. Ενω η Opel 2 χρόνια ηλεκτρικά, αλλά 6 χρόνια μηχανικά και εγκεφάλους. Δηλαδή 1 χρόνος διαφορά + εγκεφάλους.
Αλλά το auris κάνει και 2000 παραπάνω, παίρνεις λιγότερα πράγματα και παρακαλώ έχει και διπλάσιο κόστος σε service. Πολύ ακριβά μου φάνηκαν. Άκου εκεί 130€ για αλλαγή λαδιών. Ρε τι κλέφτες είναι αυτοί ρε. Περιμένω να δω αν θα το βρω κάπου για test drive, να δω τι λέει και στο δρόμο.
Φιλε μην ακους κανεναν. Παρε το astra Που εχει γκαζακι και σπορ χαρακτηρα και θα εισαι ΟΚ. Μην ακους για προβληματα και βλακειες. Αν σου κατσει προβλημα με το astra , το ιδιο πιθανον ειναι να σου σκασει με το auris. Παρε το astra που εχει καλη τιμη και ειναι καλο αμαξι και θα το ευχαριστηθεις πολυ περισσοτερο. Καλο και το auris ( γενικα θεωρω οτι τα πλαστικα του ειναι υποδιαίστερα απο την Ε12 ) , αλλα πολυ συντηρητικο και αργο(σε σχεση με τον ανταγωνισμο). Απευθηνεται σε αλλες απαιτησεις απο τις δικιες σου.

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση