Σωστά αυτά που λες, ολα,
αλλά αν λες ότι δεν εντυπωσιάστηκες με το γκάζι του astra, τι περιμένεις να δεις από το auris? Μην παρεξηγηθώ που συνέχεια λέω astra αντι για auris απλά επειδή σε όλα τα ποστ γραφεις για ταπερ και για ραλλακια και επειδή σε νιώθω θεωρώ ότι θα κάνεις λάθος αν πάρεις το auris, το οποίο είναι αναμφισβήτητα πολύ καλό αμάξι αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν ταιριάζει με αυτά που λες.
Τα 7 χρόνια εγγυηση που ανέφερες είναι μεγάλη ιστορία και θα βγούμε εκτός θέματος. Επίσης μη νομίζεις ότι λέμε ότι το άστρα είναι πιο αναξιόπιστο από το αουρις λόγω μάρκας και μόνο. Είναι σαφώς πιο αναξιόπιστο λόγω τούρμπο έναντι ατμόσφαιρας. Και η ΤΟΥΟΤΑ αν έβγαζε ένα αουρις τουρμπο θα ήταν πιο αναξιόπιστο από ένα αουρις ατμοσφαιρικό. Μόνο και μόνο λόγω αυξημένης πολυπλοκότητας και λόγω αυξημένης πίεσης.
Αν δε σε νοιάζει το "αθλιο" κατ' εμέ εσωτερικό και το ότι είναι απερχόμενο μοντέλο οπότε σε πολύ λίγο θα έχεις ένα παλιό μοντέλο (βεβαια για αυτό είναι και τόσο φτηνό) πάρε άστρα.
Σπασμένα δεν έχω ακούσει αλλά δεν ξέρω κιόλας. Μόνο μια φορά μου είχαν πει για κάποια προβλήματα στην εισαγωγή, που έσπαγε (?) και μετα ...καταλαβαίνεις, αλλά δεν έκατσα κιολας να το συζητησω
|