Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-10-09, 16:43
magneto Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 223
magneto είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ε ναι, έτσι είναι. Και επειδή λογικά μετά το στρώσιμο, θα θέλω να το χαρώ και εγώ λιγάκι και να τσαγιάζω κοσμάκι που δεν μπορούσα πριν, γι'αυτό λέω αν θα είναι αξιόπιστο ή θα το πάρω στα χέρια. Και εντάξει τώρα πέρα από τη πλάκα δεν θα το κάνω και συνέχεια. Το κορόλα το πήγαινα στους κόφτες γιατί είχε και 100 άλογα. Το άλλο με αλλαγές στις 4500 στροφές και 5η θα είμαι στα 150 μάλλον. Ε με πόσα να πας και που μετά. Το θέμα ειναι για μένα 0-100 και καλές ρεπριζ όταν το θες, που κακά τα ψέματα με το κορόλα θα ήθελα καλύτερα μερικές φορές, από το να κάνω κατεβάσματα στους κόφτες.

Γύρω στα 21.000κάτι κάνει το auris νομίζω ενώ για το astra που έχω πάρει προσφορές βγαίνει με το κλειδί στα 19800 με ρανταρ, συναγερμό, αεροτομή και 15% έκπτωση στα service, τουλάχιστον η καλύτερη προσφορά που μου έχουν κάνει. Ύστερα είναι και η ασφάλεια. Άλλο 1600 άλλο 1800. Μάλλον ποιο ακριβή θα είναι στο 1800. Και για καινούριο θα είναι και μικτή, δε λέει αλλιώς.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 07-10-09 στις 07:21. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση