Θέμα: εκλογες 09
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-10-09, 16:38
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 547
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Μαλλον θα μας αλλαξει σταση. Διοτι πρεπει να μπουν λεφτα στα ταμεια, και παλι στην δικη μας καμπουρα θα σκασουνε ολα. Διοτι αν οντως παει και χτυπησει φορολογικα αυτους που τα εχουν, θα κανουμε μαυρα ματια να ξαναδουμε λεφτα απο αυτους. Κι αν το θελετε και αλλιως, επειδη ειμαστε μια χωρα που στηριζεται στο εμποριο δια θαλασσης (με τον ρυθμο εισαγωγων να ειναι πολυ υψηλοτερος απο αυτον των εξαγωγων που ειναι σχεδον ανυπαρκτες), εκει να δειτε ξαφνικα που θα παρουν τα καραβια τους οι εφοπλιστες και θα τους ξαναδουμε του Οσοιου Σακουλιου ανημερα.

Ρε παιδια τα πιστευετε αυτα που λεγε ο Γιωργακης? Που λεει οτι θα φερει Ελληνες επιστημονες που εχουν διαπρεψει στο εξωτερικο? ΕΙναι ποτε δυνατον να καταδεχτουνε αυτοι οι ανθρωποι να αφησουν ολα αυτα που χτισανε στο εξωτερικο για να χαθουν καπου εδω μεσα? Για να μην αναφερθω στην ατακα που εκλεψε απο τον συγχωρεμενο τον Ανδρεα, με το περιφημο εκεινο "Σχεδιο 100 Ημερων", και που ο ιδιος ειπε "Αν θελετε να καψετε την Ελλαδα, βγαλτε τον Γιωργακη πρωθυπουργο". Ειμαι αρκετα σιγουρος οτι σε εναμιση χρονο παλι την ιδια κουβεντα θα κανουμε....