Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Black Pearl
Οταν μιλας για καποιον αλλον παει να πει οτι εχεις διαβασει και τι εχει υποθει και θα σε παρακαλουσα πρωτα να διαβασεις το θεμα και μετα να απαντησεις. Εμεις μιλαμε επισημα, αν εγω παρω το cruise control και παω σε αντιπροσωπια της Toyota να μου το τοποθετησουν...γιατι να χαθει η εγγυηση??? Επειδη δεν αγορασα το αξεσουαρ απο αυτους??? Μιλαω για αυθεντικο αξεσουαρ Toyota με barcode κτλ κτλ ολα Toyota.
Εχουμε ενα θεμα και προτιμουμε μια απαντηση σοβαρη και οχι ενα σχολιασμο του διαβολου. ΑΥτο θα πει σοβαροτητα, οχι αν μιλησα ετσι σε ενα βαθμοφορο μελος του club, γιατι αν ηταν καποιο αλλο μελος δε θα απαντουσες και συ ετσι
Αν γνωριζεις το θεμα, απαντησε και με μια τεκμηριωση των λεγομενων σου...αν δεν γνωριζεις, δεν εισαι υποχρεομενος να απαντησεις.
|
1ον: Η απάντησή μου και το σχόλιό μου δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με το χρώμα στο nickname του
madvinegar, κατανοητό; Εάν με ήξερες καλύτερα δεν θα το σκεφτόσουν καν αυτό...
2ον: Ξαναδιάβασε το post του
madvinegar και εξήγησέ μας τον λόγο που απαντάς επιθετικά και απαξιωτικά σε μία απλή (λογική) σκέψη του που δεν αναφέρει πουθενά το όνομά σου.
3ον: Το θέμα δεν το ξέρεις ούτε εσύ εάν είναι έτσι. Είσαι μέσα στην ΤΟΥΟΤΑ; Όχι προφανώς. Άσε λοιπόν άλλους που είναι μέσα στην ΤΟΥΟΤΑ να ξέρουν καλύτερα και να μας πουν και μην προτρέχεις...
Τέλος, για το θέμα της σοβαρότητας, κάνω ότι δεν το διάβασα... Ελπίζω να είμαι σαφής...