Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-09-09, 21:01
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Black Pearl Εμφάνιση μηνυμάτων
Να σε ρωτησω κατι, εισαι στην Toyota Hellas μεσα??? Εχεις παει ποτε να δεις πως ερχονται τα αυτοκινητα στην Ελλαδα???

Απαντησε μου σε αυτα τα δυο γιατι αυτα που θα ακουσεις μαλλον θα σου πεσουν καπως...
Για να παρεις μια γευση...πηγαινε στον Πειραια οταν ερχονται τα Golf απο τη γερμανια και δες και ενα Golf καθαρα γερμανικο!!!
Τα αμαξια γενικα στην ελλαδα, ερχονται σχεδον ξεβρακωτα...και το cruise control ειναι το λιγοτερο που σου βαζουν σαν "εξτρα" και βαφτιζουν την εκδοση μετα Auris Prenium!!! Ολα σαν Casual ερχονται, δικηγορε του διαβολου...

Ο θειος μου εχει μαντρα αυτοκινητων, οποτε ειμαι μεσα στα πραγματα και ξερω...γι αυτο λεω αυτα που λεω. Μπορω ανετα την επομενη φορα να σας εχω και φωτογραφιες. Αλλα βεβαια το πιο απλο ειναι να ριξετε μια ματια στις νταλικες που φερνουν τα αυτοκινητα μας στην αντιπροσωπια...και αν εσεις αναγνωρισετε καποια απο τα Auris σαν Prenium εκδοση, εγω αυριο γινομαι ιεραποστολος.
Δεν κατάλαβα το λόγο αυτής της αντίδρασης... Είσαι εσύ μέσα στην ΤΟΥΟΤΑ και ξέρεις τι γίνεται εκεί; Τι το παράξενο είπε ο madvinegar δηλαδή; Σου λέει το αυτονόητο, ότι για μία εργασία η οποία δεν γίνεται επίσημα από την εταιρία, δεν μπορεί η ίδια να πάρει την ευθύνη της τοποθέτησης, πόσο μάλλον να σου εγγυηθεί για το αποτέλεσμα. Λογικότατο σαν σκέψη...

Για πρόσεχε σε παρακαλώ πως εκφράζεις τις απόψεις σου και πως απευθύνεσαι στα υπόλοιπα μέλη του forum...