Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-09-09, 09:47
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 414
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Λοιπον αν και το εχω ξαναγραψει , θα τα ξαναπω. Εμενα ο πατερας μου εχει ενα almera 1500. Απο την αρχη που το πηραμε , μεχρι και τωρα του βαζει v-power. Το αμαξι βγαζει γυρω στα 700 χλμ σε καθε γεμισμα. Επειδη και εγω ημουν τις αποψης πως ειναι πεταμενα λεφτα εβαζα παντα 95 ΕΚΟ και καμια φορα 100αρα. Εβγαζα περιπου 500 χλμ με τα ιδια λιτρα γεμισμα(λιτρα ανα 100χλμ περιπου στο 9). Λοιπον απο τη στιγμη που αρχιζω και βαζω v-power(Αλλα και ΕΚΟ kinitron 100 δοκιμασα με τα ιδια σχεδον αποτελεσματα) απλη και σπανια racing , ε τι να λεμε ΚΑΜΙΑ σχεση. Με τα ιδια λιτρα βγαζω 650 χλμ ( περιπου 7 λιτρα τα 100 χλμ). Μιλαμε παντα για ιδιο στυλ οδηγησης. Επισης ο κινητηρας δουλευει πολυ ποιο καλα και ομαλα , ειδηκα στις μεσαιες και ψηλα στροφες.

Ωραια ολα αυτα , αλλα θα πρεπει να πω , πως σε συνθηκες πολυ κινησης , τα δεδομενα αλλαζουν και συμβαινει το αντιθετο. Αρα οποιος χρησιμοποιει το αμαξι για να πηγαινει καθε μερα (Αθηνα) για δουλεια μεσα απο κεντρο πχ , καλυτερα να βαζει απλη γιατι με οτιδηποτε αλλο θα βγαζει λιγοτερα χλμ.

Τελος να πω τα εξης. Δεν προκειτα να δειτε μεγαλες διαφορες στο πρωτο γεμισμα. Θα πρεπει να κανετε τουλαχιστον 3 φορες γεμισμα (κατα προτιμηση στο ιδιο πρατηριο , για λογους ασφαλειας) για να δειτε τη διαφορα. Επισης η v-power απλη με racing δεν καταλαβα καμια σημαντικη δοαφορα διαφορα. Τελος να πω πως BP 100αρα δεν εχω δοκιμασει αν και οσοι εχουν βαλει , μου εχουν πει καλα λογια. Δεν την προτιμω γιατι νομιζω πως ειναι ποιο ακριβη.

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση