Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-09-09, 01:25
Το avatar του χρήστη skour
skour Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e11 f\l sedan
Περιοχή: κορινθος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 245
skour είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε Μανωλη εγω βαζω παντα 100αρα στο Corolla κι αυτο που παιρνω απο το αμαξι ειναι μια αλλη συμπεριφορα. Αν βαλω 95αρα θα αρχισουν τα πυρακια να βαρανε, συν οτι θα ακουω τη μηχανη να ζοριζεται. Θες να μιλησουμε και με νουμερα? Το αμαξι καθε μερα παει Γουδι μεσω Κηφισσου και Αττικης (και μαλιστα ο πατερας το παταει λιγακι), και καθε εβδομαδα θελει 50 ευρω. Οταν δε το αμαξι εχει φρεσκα λαδακια και καθαρισμενη χοανη κραταει 2-3 μερες παραπανω.
Αυτος ο φιλος σου που εχει παρατηρησει αρρυθμια με 100αρα πες του να παει το αμαξι για γενικο ελεγχο. Πως γινεται ολα τα αμαξια να πετανε με 100αρα και του φιλου σου να κανει ετσι? Και ρωταω κατι αλλο: εχετε σκεφτει οτι αυτα θα στα βγαλει μετα απο καποια χρονια το αμαξι? Το δικο μου αισιως παει στα 13, αλλα η λειτουργεια της μηχανης δεν μαρτυρα οτι το αμαξι δουλευει απο το 96.

Και δεν ειναι αναγκη να βαζετε Shell 100αρα, ειναι απλα υπερτιμημενη. Δοκιμαστε Aegean 100αρα. Αυτη βαζω στο Corolla.
συμφωνω μαζι σου φιλε μου.και γω χρησιμοποιω εδω και αρκετους μηνες aegean 100αρα και το αυτοκινητο δουλευει πολυ καλυτερα,χωρις να βαραει πυρακια...μια φορα αναγκαστικα να βαλω απλη αμολυβδη και το αμαξι ζοριζοταν αρκετα και ηθελε παραπανω γκαζι για να παει...
υ.γ:πρωτη φορα γραφω στο φορουμ,για οποιο λαθος διορθωστε με...
Απάντηση με παράθεση