Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από apsogos
Kαλησπερα Παιδες....
Προχτες το βραδυ.....ανεβαινω εθνικη με το κολλητο προς αγ.στεφανο....με αλλαγμενα λαδακια 10w/40 mobil καινουριο φιλτρο βενζινης και καινουριες βαλβολινες....μελακι..χεχε
βλεπω ενα fiat punto λευκο με xenon λιγο πιο πισω αριστερα....
οχι ενοχλητικα κανω ενα κατεβασμα σε 3η και φευγω...μπροστα....
παταω ολη την 3η ....και ταχυτητα αλλαγη σε 4η....βλεπω τον τυπο να εχει ψαρωσει και να ερχεται με ολα.....την 1η φορα ερχεται και μου κολλαει στο κωλο.....ειχα μεσα 4η....και επειδη χανω αρκετα λογο τροχου (φοραω 17αρες)...εκεινη την στιγμη...η μονη λυση κατεβασμα σε 3η....6.800 ανοιγμα σχεδον 8αρες....του κανω γυρω στα 4 αμαξια.....βαζω 4η μετα τα 155 με μαζευει λιγο....και με το που περναω τα 165.....αρχιζει και τρωει....φτανω μεχρι τα 180+ οπου και αφηνω το γκαζι....τον βλεπω οτι παει να βγει στην επομενη...εξοδο....και ξαφνικα κανει τιμονια (το μετανιωσε) και δεν βγαινει....και ερχεται απο πισω....μου.Κανω δεξια σιγα σιγα...κατεβαζω ταχυτητα και περιμενω....με το που ερχεται απο πισω...μου ανοιγω ολη την 3η.. και μπαινω σε στροφουλα της εθνικης κομματια....φανταστειτε οτι λογο μαλακης αναρτησης απο την κληση του αυτοκινητου μου και το γκαζι....βρηκε στο πισω θολο...ο τροχος για λιγο....σπαω την 3η πολυ καλη αλλαγη σε 4η ....και απομακρυνομαι....μεχρι τα 180.....ε μετα απογοτευτηκε....εκοψα περασε απο διπλα....μας...ηταν και μια γκομενα μεσα.
Εγω με τον κολλητο ειχα κλασει στο γελιο....χεεχχε
Ηταν το 1.4 turbo
A ρε και να βαλω τις 15αρες....πανηγυρι θα γινει....!
|
εισαι συγουροσ οτι ηταν το gt?
sory αλλα δεν ξερω τα αλογα σου αλλα το ειχα το GT 3 και δεν μασαγε...........