Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-09-09, 22:58
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Να πω ότι για το μονόπλευρο αν είναι λίγο δεν σε κόβουν μπορεί να το γράψουν σαν παρατήρηση, αν είναι πολύ σε κόβουν και είναι λογικό. Ο φίλος μας στην αρχή δεν μας είπε τα ποσοστά μονόπλευρου για να κρίνουμε. Και του πατέρα μου σε ιδιωτικό του βρηκαν πίσω μεγάλη απόκλιση και του είπαν να το δει αλλά δεν τον έκοψαν. Εγώ πέρασα τον Ιανουάριο ΚΤΕΟ και είχα αλλάξει ελατήρια και αμορτισερ μόνος μου και δεν πρόλαβα να κάνω ευθυγράμμιση και το πήγα χύμα, είχα και μια φούσκα κρεμαρίερας να λείπει η μισή από πάνω δλδ έβλεπες μέσα τον σύνδεσμο και δεν με κόψανε απλά μου τα γράψαν παρατήρηση και μου τα είπαν και τους εξήγησα γιατί δεν τα έφτιαξα ακόμα. Και δεν ισχύει ότι στα ιδιωτικά κόβουν, εξαρτάται σε ποιόν θα πέσεις! και με φυμέ ήμουνα (με πιστοποίηση για όλα εκτός τα 2 μπροστινά πλαινά) και δεν μου είπαν τπτ. Το μοτερ το κοιτάγανε καμια 5-6 άτομα μαζεύτηκαν όλοι γύρω από το αμάξι αλλά δεν είπαν τπτ. LOL! του αδερφού μου του είπαν ότι δεν φωτάνε καλά τα φώτα του και να πάει να τα φτιάξει και πάλι δεν τον έκοψαν.
Απάντηση με παράθεση