Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nicecar10
Θα ελεγα οτι του κανω σερβις με βαση αυτα που συστηνει ο κατασκευαστης δηλαδη καθε 15000 χμ αλλαγη λαδιων και 30000 χμ σερβις..Τωρα η συμπεριφορα μου στο αυτοκινητο οπως ειπα ηταν απο τη στιγμη που το αγορασα σχετικα βαρβαρη..Στρωσιμο δεν υπηρξε αντιθετως στα πρωτα 150 χμ το πηγα στην εγνατια με 210 χμ για να το δοκιμασω..Μετα πριν συμπληρωσω τα 1000 χμ εκανα το πρωτο μου ταξιδι 2000 χιλιομετρων οπου το πηγαινα ταπα για να το δοκιμασω επισης..Απο εκει και περα το σκιζω οποτε παρουσιαστει ευκαιρια..Εχω ανοιξει με οτι κινειται στο δρομο οποτε ξερω ποιοι μου ριχνουν φολα και σε ποιους ριχνω π.χ. ξερω οτι το σμαρτ μπραμπους τουρμπο ειμαστε μαζι μεχρι τα 90 οπου αρχιζω και του φευγω..Το κουπερ 1.6 με τα 120 του φευγω απο τα τελειωματα της δευτερας..Στα πρωτα 5000 εκαψε 100 ml λαδι γιατι ηταν τα εργοστασιακα που καιγονται..Απο τοτε που τα αλλαξα δεν εκαψε σταγονα ξανα..Δεν ξερω αν εχει ανοιξει ο κινητηρας του αυτοκινητου..Παντως παρατηρησα οτι πηγαινει αισθητα καλυτερα απο οτι οταν το αγορασα..
|
Αυτα ειναι ! Μηδεν στρωσιμο, το αντιθετο θα ελεγα, ανα 15.000χλμ τα λαδια και μια χαρα αποδοση. Ελπιζω να πηγαινουν ολα τα Auris ετσι !