Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-09-09, 11:01
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω δεν εχω κολληματα ουτε ειμαι προκλητικος γι αυτο αλλωστε σου εστειλα πμ στο οποιο δεν απαντησες. Για αλλη μια φορα εγω σκεφτομαι τι γραφω.
στο προσωπικο μηνυμα που μου εστειλες ζητουσες να σου απαντήσω κάτι μέσα στο συγκεκριμένο τοπικ,πράγμα που έκανα.

και επειδή σήμερα πήγα και πήρα τα ασφαληστήρια των αυτοκινήτων από την εθνική που είμαι ασφαλισμενος,έκανα ξανα την ερώτηση και μου ζήτησαν την άδεια που πρεπει να είναι εφοδιασμένο ένα ΙΧ για να ρυμουλκήσει καποιο τρέιλερ.τους την έδειξα και μου είπαν ότι αν πέσει πάνω μου άλλος πολύ απλά με πληρώνει.όταν τους το ζήτησα γραπτώς βέβαια είχαμε σόου γιατί αρνήθηκαν,πράγμα που περίμενα.όλες οι ασφαλιστικές το μόνο που κάνουν είναι να ξεγλιστρουν με τις μικρότερες απώλειες.εγω όμως επέμενα και τους τα έκανα ανω κάτω και τότε ήταν που ο προιστάμενος πες τον διευθυντή πέστε τον,με έπιασε και μου είπε τη μαγική κουβέντα.για τον κοτσαδόρο εφόσων υπάρχει το σχετικό έγγραφο είσαι καλημένος και όχι κολημένος όπως λένε μερικοί.να σου δώσουμε έγγραφο υπογεγραμμένο δεν γίνεται.όσοι έχουν μπλέξει με ασφαλιστικές πιστεύω θα καταλαβαν το λόγο που δεν γίνεται.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση