Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-09-09, 00:28
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δεν λέω πολλά στο συγκεκριμένο θεμα φιλε μου.λέω απλά πως έχουν τα πράγματα.μιλάω αν έχεις προσέξει ξεκάθαρα και με παραδείγματα χωρίς να λαμβάνω καν υπόψιν μου τη φωτοτυπια του νομου που εχω ανεβασει,η οποια εχει μπει απο τη πρωτη στιγμή στο συρτάρι για τον λογο που ανεφερα και πανω στο οποιο πατας για να πεις αυτά που θελεις να πεις (δεν γνωριζω το κατα ποσο εγγυρη ειναι δηλαδη).
σε αντιθεση με εσενα που απλά με τα ποστ σου το μονο που κανεις στην προκειμενη περιπτωση ειναι να προσπαθεις να μου αποδειξεις οτι ειμαι παρανομος,που εχω μονιμα τον κοτσαδορο πανω, μη γνωριζοντας τι ισχυει και τι οχι και χωρις να εχεις και αποδειξεις για να το τεκμηριωσεις,εγω οτι γνωριζω το έγραψα,όπως θα γραψω και οτι επιπλεον μαθω για να είναι ενημερα ολα τα μελη του club πανω στο θεμα του κοτσαδορου.
προσωπικά αυτό που κάνω είναι να βοηθησω τα μελη και τιποτα παραπάνω αλλά απο οτι φαινεται κάποιοι δεν θελετε να μαθετε και μαλλον ασχολουμε αδικα

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτα γραφει το autotriti

http://www.autotriti.gr/data/magazin...hema/32940.asp

Αυτος ειναι ο κ.ο.κ.

http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf

Ο ασφαλιστης μου ειπε οτι και αν πεσεις επανω σε καποιον με κοτσαδορο τοτε ζητας συνυπαιτιοτητα του αλλου οδηγου ισχυριζομενος οτι η ζημια θα ειναι μικροτερη εαν δεν υπηρχε ο κοτσαδορος.

Εντελως φιλικα Κωσταντινε και χωρις να θελω να καυγαδισω μαζι σου. Στην αδεια που σου εδωσαν και σου σφραγισαν γραφει και για τον κοτσαδορο, η μονο οτι μπορεις με το αυτοκινητο σου να ελξεις το συγκεκριμενο φορτιο?
η αδεια ειναι μια και αφορα το οχημα σου ( οπως πρεπει να ειναι για να ελξει το ρυμουλκο) και το ρυμουλκο, η οποια σφραγιζετε και υπογραφετε απο μηχανολογο.αυτη εχουμε ολοι στα χερια μας (τουλαχιστον οσοι χρησιμοποιουν πραγματικα τον κοτσαδορο τους.το autotrith το αναφερει και αυτο "ξεκαθαρα"
επίσης μια διορθωση και μια ερώτηση.το autotrith αναφερει το επιτρεπτο ανωτατο οριο ταχυτητος γενικα για ρυμουλκα και οχι για την κατηγορια που εχουμε οι περισσοτεροι,τα ελαφρα ρυμουλκα.και η ερώτηση μου ειναι που αναφερετε στον ΚΟΚ για τον κοτσαδορο γιατι με τη μεθοδο της αναζητησης δεν μου το εβγαλε.
τελος θα ήθελα να ρωτήσεις τον ασφαλιστή σου τι γινεται στην περιπτωση που εσύ που θα πεσεις πάνω μου και θα ζητήσεις συνηπετειοτητα και εγώ που την εφαγα κάνω αρνητική δήλωση και βάλω τον δικηγορο μου να σε κυνηγησει,για τραυματισμό,ανικανοτητα να μετακινηθώ στη δουλεια μου,ανικανοτητα να δουλεψω γιατι εχω ηλιγκους και για αυτο φοραω το ρυμαδι το κολαρο και άλλα πολλά.στο λέω αυτό γιατί εσύ εκείνη την ώρα για να σώσεις την κατάσταση αυτό θα πεις (δηλαδή για να τη βγάλεις πιο φτηνα).απο τη μερια μου εγώ θα πω άλλα.θα μπλέξουμε με δικαστήρια κλπ κλπ κλπ και μετά τι?για κανε μια ερώτηση για αυτο για να δεις τι θα σου απαντησει.
θα μου πεις τι καθομαι και γράφω?δεν γράφω,ζωγραφίζω.τι ζωγραφιζω?παραθυρακια,τρυπες κλπ κλπ.ελπιζω να καταλαβαίνεις ότι το θεμα για το οποιο συζητάμε δεν ειναι τοσο απλο οσο μια κουβεντα του ασφαλιστή σου ή του δικου μου ασφαλιστή

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 08-09-09 στις 01:15.
Απάντηση με παράθεση