Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
ειλικρινά τα σκέφτεσαι αυτά που γράφεις καθόλου?
|
Προφανως τα σκεφτομαι.
Παράθεση:
τώρα αν εσύ την έχεις πατήσει επειδή σου έχουν κάνει ζημιά κάποιοι που είχαν κοτσαδόρο οι υπόλοιποι δεν σου φταίμε σε τίποτα.
|
Δεν την εχω πατησει κ δεν μου εχουν κανει ζημια καποιο με κοτσαδορο γιατι τοτε θα ηξερα ακριβως τι ισχυει πανω σε αυτο το θεμα.
Παράθεση:
όταν παρκάρω και σου κάνω ζημια είτε με το κοτσαδόρο είτε με το προφυλακτήρα μου σε πληρώνω.νομίζεις ότι αμα δεν έχει κοτσαδορο ο άλλος δεν θα σου κάνει ζημια άμα στην κάτσει?για ρώτα κανεναν παθον (πχ εμενα) να δεις.το ίδιο και το αυτό είναι.άμα ο άλλος είναι άσχετος και δεν το κατέχει το τιμόνι άστα να πάνε.
|
Προφανως ασ' τα να πανε αλλα δεν ειναι το ιδιο να σε χτυπησει καποιος με τον προφυλακτηρα και το ιδιο με κοτσαδορο. Ο κοτσαδορος θα προκαλεσει πολυ μεγαλυτερη ζημια στον προφυλακτυρα σου. Εκτος αν σε βαρεσει τοσο δυνατα ωστε να στο κανει κομματια...
Παράθεση:
όσο για το τελευταίο που αναφέρεις ότι θα κάνεις εγώ σου λέω ότι δεν θα του κάνεις τίποτα απολύτος και απλά θα περιμένεις να σου κάνει δήλωση και να το φτιάξεις.και πριν προλάβεις να πεις οτιδήποτε στο λέω αυτό φιλικά γιατί πολύ απλά έτσι όπως έχουν γίνει οι μηνύσεις σουρχετε από εκεί που δεν το περιμένεις και το φυσάς και δεν κρυώνει.
|
Καταλαβαινεις πολυ καλα οτι αυτο το εγραψα λογω κεκτημενης ταχυτητας... Εννοοντας οτι θα με αποζημιωσει μεχρι τελευταιας δεκαρας
Παράθεση:
και όπως έγραψες ότι θα προσπαθήσεις να μαθεις περισσότερα για το θέμα έπρεπε ήδη να το έχεις κάνει από το να κάθεσε και να λες όσα είπες στο τελευταίο ποστ.
|
Και εσυ λες πολλα χωρις να ξερεις αν ισχυει ο νομος οπως ο ιδιος ειπες σε αλλα σου ποστ.
Παράθεση:
ολα τα οχήματα πρέπει να είναι ασφαλισμένα.
|
Προφανως εχεις δικιο γι αυτο.