τότε απαγορεύετε να είναι οι κοτσαδόροι επάνω στο αμάξι εφόσον δεν φέρουν ρυμουλκούμενο! αφού εξέχουν! μάλιστα μερικοί και πολύ! εμένα μια φορά μια βλαμένη με κοτσαδόρο είχε παρκάρει ανάποδα και μετά μου χτύπησε το αμάξι πίσω και αν και δεν φενόταν τίποτα έτυχε να μείνω μετά από λάστιχο και μαντέψτε!!! η ρεζέρβα δεν έβγαινε με τίποτα!!!! είχε πάει η ποδιά μέσα! και το πορτ μπαγκάζ δεν έκλεινε!!! πήρα ένα σφυρί και εγώ και το έφτιαξα μπαμ μπαμ. :Pppp χώρια ότι δεν τους βλέπουμε και μπορεί να χτυπήσουμε το αμάξι μας και μας χτυπάνε και αυτοί! μη πω για περίπτωση τρακαρίσματος τι γίνεται. Και επίσης πρέπει ΟΛΟΙ να είναι αποσπώμενοι, έτσι το μέρος που μένει ΔΕΝ εξέχει από το αυτοκίνητο! εμενα ο ασφαλιστής μου επειδή το έχω ρωτήσει μου είπε οτι 1) πρέπει να είναι αποσπώμενος και να βγαίνει οταν δεν ρυμουλκούμε κάτι, 2) θέλει ειδική άδεια από το υπουργείο 3) αν τον έχουμε πάνω οι ζημιές που θα γίνουν σε άλλο όχημα φταίμε εμείς και τις πληρωνουμε! πολλοί τον αφήνουν επίτιδες επάνω για να μην τον πλησιάζουν άλλα οχήματα, εμένα προσωπικά έχουν γίνει ζημιές με κοτσαδόρους και έχω σπαστεί πολύ, τόσο αρκετά να πάρω καμιά μέρα κανά τροχό και να αρχίσω να τους κόβω! του αδερφού μου πχ ένας του ξήλωσε τον προφυλακτήρα! την πινακίδα την έχουν διαλύσει να πάει να κοπεί δλδ! και αυτό που είχα πάθει και στο σταρλετ και μια άλλη φορά μου χάλασαν και το χρώμα στην corolla, τραβάει ο άλλος οπιστεν και μπαμ ο κοτσαδόρος στο αμάξι μου! κατι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα! ΕΛΕΟΣ ποιά!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 04-09-09 στις 19:01.
|