Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-09-09, 18:10
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Όσον αφορά το ερώτημα "ποιοι να μας κυβερνήσουν".
Το ιδανικό θα ήταν, να μην το πούμε χούντα (γιατί περιλαμβάνει στρατιωτικούς), ένα αυστηρό καθεστώς/πολίτευμα. Τι θα πει αριστερός, δεξιός, κεντρόος. Λες και παίζουμε μπάλα.
Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από μια ομάδα τεχνοκρατών που αρχηγός τους θα είναι ένας αυστηρός άδρας με πυγμή και μόνο έργα για το κοινωνικό σύνολο. Όχι λόγια του τύπου, παρέλαβα χάος, οι προηγούμενοι φταίνε, θα είμαστε δυσάρεστοι που λέει κι ο Κωστάκης, και άλλα τέτοια που τα ακούμε εδώ και δεκαετίες. Αυτά τα ξέρουμε.

Θα βγουν και θα πουν (προεκλογικά), θα σας πατάξω όλους (τους 300), που τόσα χρόνια τρώτε το μεδούλι του λαού, διαχειρίζετε την οικονομία λες και είναι δική σας, που δημιουργήσατε ένα δημοσιουπαλλικό κράτος με χιλιάδες προνόμια, που χωρίσατε τους πολίτες, σε δημόσιους και ιδιωτικούς λες και δεν είναι άνθρωποι οι άλλοι και άλλα πολλά. Να υπάρξει μείωση των δημοσίων υπαλλήλων, κατάργηση όλων των προνόμιων τους και άλλα πολλά, όπως ΈΝΑ ασφαλιστικό ταμείο για όλους τους πολίτες, ΠΑΩ σε όποιο γιατρό θέλω και δεν πληρώνω αν έχω ασφάλεια, κατάργηση της μονιμότητας, κατάργηση μεγάλων μισθών και θέσπιση μάξιμουμ αποδοχών 2500 με 3000 ευρώ και ΟΧΙ παραπάνω και άλλα.
Όποιος βγει και τα πει αυτά, έχοντας πίσω του μια ομάδα τεχνοκρατών (και όχι πολιτικών από τα ήδη υπάρχοντα κόμματα), θα πάρει την ψήφο μου.

Συμφωνω απόλυτα. Ουτως ή αλλως οταν και εγω αναφέρομαι στη λέξη "Χουντα" πιο πολυ αναφερομαι στο αυστηρό καθεστώς. Και εγω μονο τοτε θα δωσω την ψηφο μου γι' αυτο και μεχρι τοτε θα απεχω...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 04-09-09 στις 18:54.
Απάντηση με παράθεση