Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Shadowjump
Πηγα στην μηχανικο σημερα επειδη ακουγα κατι θορυβους και μου ειπε οτι κατα 99.9% ειναι πυρακια και αυτο το κανει ο εγκεφαλος επειδη δεν δινει σωστες εντολες μερικες φορες και ο αισθητηρας για τα πυρακια δεν δουλευει.
Μου ειπε η μονη λυση ειναι αλλαγη εγκεφαλου, αλλα μονο αν με ενοχλει ο θορυβος γιατι προβλημα δεν θα εχω. Καμια 1000-1500 μου ειπε.
Καποιος αλλος τροπος δεν υπαρχει? Το βρισκω λιγο υπερβολικο το ποσο μονο και μονο για να απαλαγω απο τον θορυβο.
Το αυτοκινητο ειναι το ΖΖ4ΕFE-111.
Ευχαριστω.
|
Η συνέπειες απο τα πειράκια είναι καταστροφικές εάν χτυπάει κατ'εξακολούθηση όπως πολύ σωστά προείπαν και τα παιδιά. Ο μηχανικός πήγε κατευθείαν στο πιο απίθανο που μπορεί να έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο, τι να πώ να αλλάξεις μηχανικό! Η αλλαγή της βενζίνης (βενζινάδικου) μπορεί να βοηθήσει, κάνε και μια δοκιμή με 100άρα εαν δεν χτυπάει με 100αρα το πρόβλημα είναι στη βενζίνη που βάζεις και όχι στο αμάξι. Επειτα έλεγχο στον knock sensor (αισθητήρας που σου είπε οτι δεν δουλεύει), και στον αισθητήρα λ. Και στην επόμενη αλλαγή μπουζί βάλε ψυχρότερα οπως προαναφέρθηκε.