Ρε συ Αντρεα εδω αλλιως μου τα ειπαν. Μουτ ειπαν πως αν βγαλω το διπλωμα της πρωτης κατηγοριας Α1 με ημιαυτοματο η αυτοματο μηχανακι, τοτε θα μπορω να οδηγω οτιδηποτε μεχρι 125cc ή 34hp. Εμενα με καλυπτει αυτο το διπλωμα αρχικα μιας και η μηχανη που θα παρω ειναι 250cc αλλα 33 hp. Με συμπλεκτη βεβαια. Αλλα μου ειπαν οτι μετα απο δυο χρονια με μια απλη αιτηση στο υπουργειο και ενα παραβολο των 30Ε γιανεται απεριοριστου αλλα αν εχω δωσει με αυτοματο η ημιαυτοματο τοτε γινεται απεριοριστου μονο για αυτοματες η ημιαυτοματες μηχανες. Αν ομως το διπλωμα το βγαλω με μηχανη με συμπλεκτη τοτε μετα απο δυο χρονια γινεται απεριοριστου για οποιαδηποτε μηχανη ειτε με συμπλεκτη ειτε αυτοματο. Φαντασου οτι σε μια σχολη που ρωτησα μου ειπαν οτι επειδη δεν εχουν μηχανακι μικρο με συμπλεκτη, θα δωσω για την μικρη κατηγορια Α1 με μηχανη 600cc που εχει συμπλεκτη ετσι ωστε οταν γιανει απεριοριστου να μπορω να οδηγησω με συμπλεκτη. Μαλλιστα μου ειπαν οτι τον τελευταιο χρονο εχουν αλλαξει τα πραγματα. Τι να πω και εγω τα εχω ψιλομπερδεψει. Εκτος αν ειναι κανενα κολπω για να βγαζεις αμεσως την μεγαλη κατηγορια. Εμενα μου φτανει το μικρο διπλωμα για την μηχανη που θελω να βγαλω αλλα στο μελλον μην εχω αλλα. Τι να πω. Παντος μου εκανε εντυπωση που ο καθενας ζηταγε οτι ηθελε.
|