Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-08-09, 11:41
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω με τίποτα...

Ποιος ο λογος να μπουν σε εξτρα κοπο να κανουν κατι τετοιο? Δεν ταιριάζανε οι τρυπες στο αμαξι με τις τρυπες στις πινακιδες?
Στους προφυλακτηρες υπάρχει ειδικό μερος/εσοχη για να μπουν οι πινακιδες, οπότε και να θέλανε να τις βαλουν αλλου δεν θα μπορούσαν. Και λογικά, εφόσον οι πινακιδες μπαίνουν κουτί στο προκαθορισμένο μέρος, λογικά και οι τρυπες θα πέφτανε ακριβως εκει που επρεπε.

Μη μου πεις πως στις βαλανε αλλου τις πινακιδες και τωρα φαινονται και 2 ασχετες τρυπες στον προφυλακτηρα...?
Όχι δεν φαίνονται οι τρύπες. Ο λόγος που το έκαναν είναι για να μην καθίσουν να μετρήσουν που πρέπει να ανοίξουν τις τρύπες στην πινακίδα. Με την τρυπανόβιδα την τρυπάς όπου θες, είναι σαν να τρυπάς ξύλο με ξυλόβιδα, πιάνει παντού....

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω μια μονο δικαιολογια τους δινω φιλε μου μιας και μπαινοβγαινω συνεχεια λογω δουλειας στις αντιπροσωπειες...
αυτο το διαστημα λογω του οτι ο @@@ ο Ελληνας τσιμπησε για τα καλα με το τελος ταξινομησης, πλακωσε παααρα πολυ δουλεια σε ολες τις αντιπροσωπειες με αποτελεσμα τωρα τον Αυγουστο να χασουν την μπαλα στην κυριολεξια!
Για να σου δωσω ενα παραδειγμα ο πατερας μου δουλευει στην Opel και τωρα τον Αυγουστο ειχαν συνεχεια παραδωσεις με αποτελεσμα
1 να μην χωρανε τα αυτοκινητα προς παραδωση και να τα παρατανε οπου βρουν στις γειτονιες
2 να μην προλαβαινουν να κανουν πργματικη αποκερωση παρα μονο ενα προχειρο πλυσιματακι
3 να βαζει συναγερμους και αισθητηρες παρκαρισματος και η κουτση μαρια και παει λεγοντας....
αποτελεσμα ενα σωρο δυσαρεστημενοι πελατες οπως εσυ......

Δεν τους δίνω καμιά δικαιολογία. Άσε που δεν νομίζω η Honda να έχει τέτοιο πρόβλημα.
Απάντηση με παράθεση