Θέμα: Lexus IS200 TTE
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-08-09, 00:16
vtecos Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 209
vtecos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ναι αστα να πανε. Oταν ελαβα το ειδοποιητηριο σημερα απο το ταχυδρομο και ειδα οτι πρεπει να πληρωσω και 99ευρο φορο αφου μου το κρατησαν ενα μηνα μου την εδωσε αλλα χαλαλι τους. Δεν ειναι ακριβως αυτο που νομιζεις. Το συστημα αυτο ειναι Water/Methanol injection kit. Ψεκαζει μειγμα υδρατμου (απιονισμενου νερου και μεθανολης), πριν την πεταλουδα της μηχανης, οπου ατμοποιειται και ετσι ψυχεται περαιτερω ο αερας που ερχεται απο το intercooler και βοηθα επισης στην καλυτερη καυση του μιγματος αερα/καυσιμου λογο της μεθανολης. Ανεβαζει τα οκτανια του καυσιμου (οποτε δε χρειαζεται να χρησιμοποιεις συνεχεια 100αρα, στην αμερικη αυτο το συστημα ειναι πολυ διαδεδομενο λογο της φτωχης ποιοτητας καυσιμου που εχουν τα πρατηρια.). Απο την αλλη αμα χρησιμοποιεις 100αρα συνεχεια οπως κανω εγω βοηθα αρκετα την αποδοση του αυτοκινητου και ανεβαζει την υποδυναμη εως και 30 αλογα. Αυτο το συστημα το χρησιμοποιουν σχεδον ολα τα WRC. Πρωτοπορος σε αυτο το συστημα ηταν η Aquamist. Αν κανεις λιγη ευρενα στο web θα βρεις αρκετα αθρα πανω σε αυτον τον τομεα.
Απάντηση με παράθεση