Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-08-09, 19:26
Το avatar του χρήστη trelokomio
trelokomio Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Θεσσαλια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 253
trelokomio είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Κωστα θα μου επιτρεψεις να σε διορθωσω, αλλα δεν μιλαμε για 12 αλλα 8-9 αλογα. Εχω ξαναναφερει οτι τα πραγματικα αλογα μιας Ε12 1.4 ειναι 102, και μου το εχουν πει τα παιδια στο service Πασπαλιαρη. Απλα ειναι δηλωμενη στα χαρτια 97-98 ποσα βγαζει, γιατι αλλιως θα ταν στην ιδια κατηγορια με την 1.6. Εμενα ομως μου κανει εντυπωση που ο Θανος ειπε οτι ακομα και να βαλεις τα ιδια εξαρτηματα απο τον 3ΖΖ στον 4ΖΖ οτι δεν θα βγαλεις τα ιδια αλογα. Τοτε φιλε γιατι εκανες υπερκυβισμο σε 1.8, ή τουλαχιστον ξεκινησες τετοια ιστορια? Αφου δεν θα φτασεις ποτε τα 143 αλογα που βγαζουν τα MR2 & Celica, με την προϋποθεση βεβαια οτι θα παρεις τα μερη απο αυτα κι οχι απο καποιο αλλο αμαξι (Corolla Verso ή Avensis 1.8).
Ο Th@nos δεν νομιζω να εννοουσε αυτο...Ειπε οτι αν βαλεις σε ενα ε12 1.4 αγριεμμενους εκκεντροφορους-εξατμιση-φιλτροχωανη και κανεις και το ιδιο σε ενα ε12 1.6, δεν θα εχουν την ιδια δυναμη γιατι το ενα ειναι 14αρι και το αλλο ειναι 16αρι και ειναι απολυτος λογικο αυτο..Δεν μιλησε για υπερκυβισμο η τουλαχιστον ετσι το καταλαβα εγω...
Απάντηση με παράθεση