Οι τρυπητοι-χαρακτοι ειναι οτι λεει το ονομα τους. Ειναι δισκοι με τρυπες και χαραγματα (οχι παντα και τα δυο μαζι, μπορεις να βρεις ή μονο τρυπητους ή μονο χαρακτους), τα οποια εχουν σκοπο την καλυτερη απαγωγη της θερμοτητας. Με αλλα λογια δεν ζεσταινονται το ιδιο ευκολα με τους απλους δισκους, κατι που σημαινει καλυτερο φρενο χωρις να τα κουραζεις ευκολα (οπως το να πυρωσουν οι δισκοπλακες). Δυστυχως δεν εχω ευκαιρη φωτογραφια απο τους δισκους μου για να τους εβλεπες. Εγω θυμαμαι εδωσα 100 ευρω για τους δισκους μονο αγορα, αλλα 38 για τα Ferodo Premium συν τα οποια περαστικα στον Πασπαλιαρη με τον οποιο και εχουμε συνεργασια (εκπτωσεις δηλαδη σε ανταλλακτικα και στα εργατικα). Τα AGX ειναι Kayaba αμορτισερ, και οπως εχουν πει καποια παιδια που την εχουν ειναι ελαφρως σκληροτερη απο την μαμα, χωρις αυτο να σημαινει οτι κοπαναει σε σημειο -οπως λες κι εσυ- να σε ποναει η μεση σου. Μαλιστα, ο φιλος Νικηφορος που σου απαντησε και πιο πανω την εχει και στο δικο του, το οποιο δεν ειναι μαμα αλλα φοραει την turbo μηχανη του Starlet GT.
Μην σε απασχολει ο καταιγισμος των ερωτησεων, μια παρεα ειμαστε ετσι κι αλλιως στην οποια προσπαθουμε ολοι να βοηθησουμε. Για οτιδηποτε αλλο εδω ειμαστε.
|