Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-07-09, 01:17
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1250
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
περιμενα στο γνωστο σημειο στο φαναρι στον αγ διονυση να κατευθυνθω δραπετσωνα παραλιακα απο κει απο τα τουνελ...
στην αγαπημενη μου διαδρομη...
ο δρομος εχει πλεον αλαξει και εχει ολοκληρωθει το τουνελ εως ψαροσκαλα που σημαινει κ αλλο τελικη...

στο φαναρι λοιπον ηρθε διπλα μου ενα civic 1600 δεν πρεπει να ηταν 160αρι γιατι το χα χαλαρα.
ειχε χοντρα φραγκα παντως πανω του...
ξεκιναμε...
πρωτες δευτερες τριτες ημουν κανα αμαξι μπροστα...
το ολο θεμα που μ αρεσε και γραφω ειναι οι στροφες...
στις στροφες αφου και οι 2 ειχαμε αναρτηση στριβαμε κυριολεκτικα στο χιλιοστο γιατι κανενας απο τους δυο μας δεν ηθελε να αποδειξει οτι εχει γρηγοροτερο αμαξι αλλα οτι στριβει καλυτερα...
εκει στις στροφες εχω πατησει πολυ γρηγοροτερα αυτοκινητα απο μενα διοτι εκοβαν...
ο τυπος ομως αυτος ενω εγω εστριβα ανετος ηταν διπλα μου πορτα πορτα.. φυσικα θα ηταν γειτονας οποτε ηξερε που να παταει και που να αφηνει. ημασταν 1 χιλιοστο απο το κρασπεδο και ενα χιλιοστο τα αυτοκινητα μεταξυ τους....

εκει στην ευθεια αμα ερθεις καλα πατημενος πιανεις ανετα 180.
αφου περασαμε τις πρωτες στροφες μετα συνεχισαμε πατημενοι ως το τερμα του δρομου, αφου ηθελα να παω σπιτι και δεν εστριψα για σπιτι. συνεχισαμε στην μεγαλη ευθεια. εκει εφυγε πολυ μπροστα η 101 αν και δεν με ικανοποιει απολυτα το κοντο σασμαν του μαυροκαπακου. δεν ξερω γιατι αλλα δεν μ αρεσει. πιστευω δεν ταιριαζει δεν αποδιδει αυτα που πρεπει. ειχα πισω τρια 20λιτρα μπετονια βενζινη για το τζετ. 60λιτρα.

αφου λοιπον τελειωσε το πανηγυρι στο τελος του δρομου στην ψαροσκαλα πλεον ανοιξαμε τα παραθυρα και μιλησαμε. κι ομως κανενας απο του δυο μας δεν ρωτησε για τους κινητηρες και τι ειναι και ποσο πανε και ποσο αποδιδουν...

μιλησαμε για τις αναρτησεις και μονο για αυτες...
και ο τυπος φορουσε coilover τελικα...
πιστευω ηταν ο μονος λογος που μπορει να σταθει τουλαχιστον στον δρομο εκεινο καποιος διπλα μου...

κι ομως ετσι μου ειπε και το παληκαρι. ρε φιλε οταν σε ειδα πειραια πριν το φαναρι που ξεκινησαμε ψαρωσα...
και σ ολες αυτες τις στροφες πιστευα οτι δεν μπορει να σταθει κανεις διπλα μου.... ετσι μου ειπε...

τελικα η ολη ιστορια ειναι το ωραιο στριψιμο που καναμε με το civιc και αξιζε τον κοπο...

παντως αντι για τα μπετονια με την βενζινη ηθελα να χα τον renger μεσα για να δει τον δρομο ολοκληρωμενο οπως ειναι τωρα!!!!