Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-07-09, 19:23
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 339
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
έχεις γράψει στο forum για τις Ε11, δεν ξέρω ακριβως πως είναι αυτό που λες, αλλά αν δεν βρίσκεις ίδια μάλλον δεν έψαξες καλά! σίγουρα θα υπάρχουν! αν βάλεις μεγαλύτερα θα φωτίζει περισσότερο από τα άλλα! οπότε ή πρέπει να βρεις το ίδιο, ή να τα αλλάξεις όλα για να είναι ίδια!
Γνωρίζω ότι έγραψα στο forum της Ε11 αλλά δεν βρήκα αντίστοιχο για Ε12 (ενδεχομένως να κάνω και λάθος) και σκέφτηκα να μην ανοίξω νέο topic εφόσον υπάρχει σχετικό.

τελικά βρήκα και για το ταμπλό αλλά και για το φωτάκι στο κουμπί "αλάρμ" το οποίο επίσης είχε καεί και το πρόσεξα αργότερα...

Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πόσο εύκολα μπορείς να τα μοντάρεις και ότι τα βρήκα με μεγάλη ευκολία σε ένα απλό κατάστημα ηλεκτρονικών... δεν έχω εμπειρία από άλλες κατασκευάστριες εταιρίες αλλά είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις συμβατά υλικά είτε είναι λάμπα είτε βίδα είτε οτιδήποτε...
(Σε περίπτωση που υπάρχει topic για το Ε12 και δεν το είδα παρακαλώ μεταφέρτε το μήνυμα μου εκει ευχαριστώ)

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση