Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-07-09, 13:22
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 325
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ ήρθα πολύ κοντά στη προηγούμενη hatchback Corolla 1.6, αλλά όταν έφθασε να έχει διαφορά 1εκ. δρχ. (3.000 Ευρώ για τους νέους) με την BMW Compact, που είχε προσφορά το a/c, πήγα στην BMW. Είχαν ίδιο σχήμα από το πλάι κατά 99% !!!

7 χρόνια αργότερα βγήκα κάπως βιαστικά στην αγορά γιατί χρειαζόταν νέο αυτοκίνητο στην οικογενεια. Η μόνη εφικτή αναθάθμιση ήταν να πάω σε hot hatchback. H TS προέκυψε μετά από κλήρωση (!) με Leon 1.8T (180 ίπποι) και Alfa 147 2.0 (150 ίπποι). Το Leon δύναμη και κράτημα, η 147 ομορφιά, η TS εκρηκτικό χαρακτήρα και καινοτομία κινητήρα και αναμενόμενη ποιότητα Toyota.Αλλά ήταν το μόνο που δεν είχα βρεί να δοκιμάσω ! Μέτρησε και το πρώτο συγκριτικό των 4Τ με Type R και Audi 1.8T, όπoυ αν δείτε τα νούμερα λίγο υπολείπεται του Type R που ήταν 2-λιτρο: φόροι, ασφάλιστρα, +5.000 ακριβώτερο ενώ σε όλη την Ευρώπη ήταν μάλλον φθηνώτερο της TS.
http://library.techlink.gr/4t/articl...3&article=8017

Είμαι σίγουρος ότι ήμουν τυχερός στην κλήρωση! Βέβαια, η Corolla δεν είχε την ποιότητα κατασκευής που νόμιζα (άλλο θέμα η αξιοπιστια) και σπάστηκα άσχημα όταν από την 3η ημέρα άρχισαν τριξίματα στο ταμπλώ που δεν διορθώνονταν για πάνω από 1 χρόνο !!!
Σήμερα που κλείνει τα 6 χρόνια νομίζω είναι στην εντέλεια, πολύ καλύτερη από ετοιμοπαράδοτη!
Απάντηση με παράθεση