Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-07-09, 12:50
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 427
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Black Pearl Εμφάνιση μηνυμάτων
Βλεπετε γιατι μιλαω για ξερολες??? Δηλαδη τωρα θελετε να μου πειτε οτι ενα μοτερ με 5.000 χιλιομετρα παει το ιδιο με το να ειχε 45 χιλιαδες...ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Λοιπον επειδη εγω ειμαι ξερολας αλλα προφανως εσυ εισαι ασχετος σε καποια θεματα μαθε οτι και ανοιγμενο μοτερ να χε το auris δεν θα κερδιζε ξαφνικα ως δια μαγειας μια κολονα και θα βρισκοταν διπλα η μπροστα απο το 111.Στο μηνυμα μου που εκανες παραθεση δεν υποννοουσα οτι η διαφορα θα ηταν η ιδια και ανοιγμενο μοτερ να ειχε το auris απλα οτι η 111 θα ηταν και παλι μπροστα ΠΡΟΦΑΝΩΣ με μικροτερη διαφορα,αλλα μπροστα!Ενα αυτοκινητο με ανοιγμενο μοτερ απλα εχει λιγοτερες τριβες(δεν εχει γρεζια) και στροφαρει με μεγαλυτερη ευκολια,χαλαρωσε ομως δεν γινεσαι και 1ο σταδιο να καλυψεις τετοιες διαφορες.Ξεφυγαμε απο το τριπακι των αριθμων και των χρονων που ελεγες οταν αρχισες να μας λες οτι τα αυτοκινητα παιζουν στο δευτερολεπτο στο καπω κλπ. και σου αντιπαραθεσαμε μερικα ανοιγματα που εχουμε κανει ενδεικτικα αλλα μαλλον δεν σου αρεσαν τα αποτελεσματα...

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση