Θέμα: Νέο PRIUS
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-07-09, 15:06
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 767
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε συ Γιάννη γιατί δεν είναι για ταξίδι?μέσα στο forum τους λένε ότι με ένα ρεζερβουαρ με νορμάλ ταχύτητες (όπως οδηγεί ενας οικογενειάρχης) ξεπερνούν τα 1000 χιλ μερικοι και έχουν προηγουμενο μοντέλο(βέβαια σε αυτό κρατάω μια πισινή γιατί άμα δεν το δω και δεν το βιώσω δεν μπορώ να το πιστέψω 100%).και όσον αφορά ταχύτητες και ειδικά ρεπρίζ μη ξεχνάς ότι εκτός του βενζινοκινητήρα έχει και τους ηλεκτροκινητήρες πάνω.άρα αρκετή ροπή.λόγο δουλειάς έχω δει ροπή σε θυρία ηλεκτροκίνητα άνω των 160 τόνων που και αυτά δυστηχώς έχουν συγκεκριμένη επιτάχυνση=επιβραδυνση βάση κανονισμών.κάτι αντίστοιχο έχει και το prius για να επιτύχει την οικονομία,την αυτονομία και πάνω από όλα να είναι φιλικό προς τον οδηγό.

εγώ προσωπικά θέλω να πάρω ένα prius αλλά αυτό που φοβάμαι και αυτό που θα πρέπει να φοβούνται όλοι είναι στο σερβις και η συντήρηση.αν βρεθείς σε κανένα κατσικοχωρι και απλά δεν περνει μπροστά τότε βράστα γιατί ποιος είναι ικανός να βάλει χέρι σε τέτοια αυτοκίνητα?(το πιο απλό παράδειγμα)

αυτή είναι η γνώμη μου.αξίζει πάρα πολύ και για την αθήνα και για εκτός πόλης αλλά είναι νωρίς πιστεύω ακόμα ειδικά για την Ελλάδα

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση